NSSK.NL
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl weet alles over led

Licht inspireert ons mensen. Er zijn vele boeken verschenen, films vertoond en tv-series uitgezonden met het woord licht in de titel. We noemen de films The Lighthouse uit 2019 (met onder andere Valeriia Karaman, Robert Pattison en Willem Dafoe), Spotlight uit 2015 (Rachel McAdams, Mark Ruffalo en Michael Keaton spelen de hoofdrollen) en de James Bond film The Living Daylight (met Timothy Dalton als James Bond) die in 1987 in de bioscopen draaide. De populaire televisieserie Moonlighting met een jonge Cybill Shepard en evenzo jonge Bruce Willis kende in totaal 5 seizoenen. De 10-delige serie Red Light van en met Halina Reijn en Carice van Houten trok zowel in Nederland als België veel kijkers. Vals licht, zo heet de derde roman van de inmiddels overleden Joost Zwagerman. De verfilming door Theo van Gogh, met dezelfde titel, kwam in 1993 uit. Wij zijn licht, zo heet het debuut van romanschrijfster en dichteres Gerda Blees. Het boek heeft een zwaar thema: het op feiten gebaseerde verhaal van een woongroep die besloot ‘voeding los te laten’ oftewel niet meer te eten. Een vrouw verloor het leven.

Licht speelt een belangrijke rol in het leven van alledag. We hebben lampen nodig om te kunnen doen wat we willen en moeten doen. Koken, eten, lezen, douchen, werken enzovoort: in het donker lukt het niet, of in ieder geval een stuk moeizamer. Muurlampen, plafondlampen en tafellampen: we hebben ze allemaal nodig. Er zijn veel lampen te koop. Een lamp die tegenwoordig erg populair is, is de ledlamp. Ledlampen onderscheiden zich door kwaliteit en zuinigheid. Wist je dat je jouw maandelijkse energienota flink omlaag brengt als je alle lampen in je huis door leds vervangt? Die energiezuinigheid geldt natuurlijk ook voor industriële lampen, winkel- en kantoorverlichting.

Een bedrijf dat helemaal thuis is in de wereld van led is ledonline.nl. Je kunt er terecht met al je vragen over de led-techniek. De led-online experts kunnen een lichtplan op maat voor je maken, voor thuis en op het werk. De lampen die geadviseerd worden, kan het ledonline.nl-team voor je inkopen en installeren.  

https://ledonline.nl/