NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Slagingspercentage rijscholen den haag

Slagingspercentage rijscholen den haag

De rijschool met het beste slagingspercentage van Den Haag?

Als we zoeken naar de beste slagingspercentage rijscholen in Den Haag komt verkeersschool Driver Company  naar voren. verkeersschool Driver Company is een betrouwbare BOVAG rijschool met het hoogste slagingspercentage van de grotere rijscholen in Den Haag.

Onder de grotere rijscholen in Den Haag (afname van meer dan 300 auto examens per jaar) is Verkeersschool Driver Company de rijschool met het hoogste slagingspercentage voor het eerste examen en de herexamens gecombineerd!

Terwijl het gemiddelde slagingspercentage (1e examen) bij alle rijscholen in de regio op 36% ligt, haalt een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 60%. Het slagingspercentage bij herexamens ligt zelfs op 65%.

Ook voor de Motor, Scooter en Aanhanger examens ligt het slagingspercentage ver boven het regionale gemiddelde!

De reden dat zij het beste slagingspercentage hebben van rijscholen in Den Haag is omdat: er wordt gereden in de nieuwste auto’s, ze hebben het hoogste slagingspercentage, ze is lid van de  BOVAG. Ook maakt ze deel uit van het  BOVAG Garantiefonds. Ze hebben een hoge beoordeling door leerlingen. Ze maken gebruik van professionele instructeurs, ze hebben flexibele lestijden. Ook geven ze lessen in heel regio Haaglanden en ze is gevestigd in Den Haag.

Rijschool Driver Company is verder bijvoorbeeld gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD, Dyslexie, Faalangst en licht Autisme, en privéles in meerdere talen voor theorie.

Meld je super snel aan voor een rijopleiding in den haag met rijscholen Den Haag slagingspercentage

Neem een kijkje op onze website

https://drivercompany.nl