NSSK.NL
Image default
Auto

Autorijschool Arnhem

Ik was laatst aan het zoeken naar een autorijschool Arnhem. Ik ben nu 21 en na een tijd gespaard te hebben heb ik nu genoeg geld bij elkaar om mijn rijbewijs te kunnen betalen. In eerste instantie zou ik eigenlijk mijn rijbewijs krijgen van mijn ouders. Dit was een afspraak die veel kinderen maken maar mij was het niet gelukt. Het ging namelijk over het roken. Als ik voor mijn 18e niet zou roken dan zou ik het rijbewijs krijgen. Ik was aardig op weg want ik was 15 en had nog nooit een peuk aangeraakt. Alleen toen ging het fout, ik ging op werkweek met school naar Zwitserland en dan krijg je een peuk aangeboden en om stoer te doen zeg je dan natuurlijk ja. Sindsdien rook ik en moest ik dus mijn rijbewijs zelf betalen. Ik ging dus zoeken naar een autorijschool Arnhem zodat ik eindelijk mijn rijbewijs kon halen. Ik vond het best een beetje spannend aangezien het toch de eerste keer echt in een auto rijden is. Ik had wel eens een klein stukje in de straat gereden in de auto van mijn moeder maar echt grote stukken waren dat ook niet.

Cees Vendrik

Een goede autorijschool Arnhem had ik dus nodig en ik ging bij wat vrienden vragen waar hun hun lessen hadden gevolgd. Al snel hoorde ik dat autorijschool Cees Vendrik een goede autorijschool Arnhem was. Ik besloot even op de website www.ceesvendrik.nl te kijken zodat ik een beetje kon zien of het bij mij zou passen. Ik besloot contact op te nemen en ik had een week later al mijn eerste rijles. Het was weliswaar een proefles om te kijken wat ik al allemaal kon maar goed het was wel een les. Ik besloot hier te gaan lessen. Wil je weten hoe het verder ging en of ik mijn rijbewijs haalde? Lees dan de volgende alinea.

Rijbewijs!?

Na 26 uur les gehad te hebben was het zo ver. Ik mocht afrijden. Ik had echt heel veel zenuwen. Ik had mijn tussentijdse toets wel gehaald dus hoefde geen bijzondere verrichtingen meer te doen tijdens mijn examen. Ondanks mijn zenuwen ben ik gewoon in 1 keer geslaagd! Bedankt Cees Vendrik voor alle goede hulp.