NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Human Dynamics training

Wij zijn recent met hem bedrijf een Human Dynamics training gaan volgen bij SDP Advies. En dat kunnen wij iedereen aanraden! Ik merkte namelijk dat de communicatie binnen mijn onderneming tussen medewerkers, intern dus, maar ook extern met klanten, niet zodanig ging als dat ik wil. Nu kan ik hen zelf natuurlijk wel wat dingen bijspijkeren, maar het beste is om dat te laten doen door iemand die hierin is gespecialiseerd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een human dynamics training. Ik had van deze term gehoord via een zakenpartner, die zoiets ook is gaan volgen met (een deel van) zijn medewerkers.

SDP Advies

Maar waar kan ik zo’n human dynamics training gaan volgen? En het liefst natuurlijk een beetje in de buurt, zodat niet iedereen ver hoeft te gaan rijden. Zodoende kwam ik uit bij de website van SDP Advies. Ik las wat referenties en die waren allemaal hartstikke lovend! Ook zagen de teksten op de website er heel erg goed uit. Hier sprak in ieder geval veel kennis van zaken uit! Daarnaast stond er ook nog een pagina over de trainer zelf. Hij bleek hier allerlei certificeringen voor te hebben en al flink wat jaren ervaring in het human dynamics.

Ik heb dan ook contact met hem opgenomen en gaf aan dat ik graag wil dat de communicatie tussen mijn medewerkers onder elkaar en  met de klant beter moet. Hier heb ik al allerlei methodes voor gebruikt. Maar niet een helpt… Zodoende ben ik verder gaan zoeken. En kwam ik via een kennis uit bij human dynamics. De trainer reageerde direct enthousiast en gaf aan twee verschillende soorten human dynamics trainingen te hebben: basis en gevorderd. Na onderling overleg met elkaar leek het ons het beste om te beginnen met de basis. Mocht dat goed bevallen, dan kunnen we altijd nog een vervolg doen.

En het was zeer interessant! Ook mijn medewerkers zijn er lovend over. Voor een human dynamics training, ga je dus naar SDP Advies!