NSSK.NL
Image default
Auto

Elektrisch bedrijfsauto leasen: BMW

Een bedrijfsauto leasen waarbij u op een verantwoorde wijze rekening houdt met het milieu. Wanneer u dit overweegt bent u tegenwoordig zeker niet meer de enige ondernemer die op een dergelijke manier zijn wagenpark in wil richten. In de afgelopen jaren zien we een tendens waarbij veel mensen, zowel zakelijk als privé, rekening houden met de leefomgeving. Dat kan door afval te scheiden, of door de verwarming een graadje lager te zetten, maar elektrisch een bedrijfsauto leasen is net zo goed een mogelijkheid. Uiteraard bent u degene die beslist, dus wanneer u het idee hebt dat elektrisch rijden helemaal niets voor u is kunt u natuurlijk altijd “traditioneel” blijven rijden. Autoleasecentrale heeft een ruimaanbod lease auto’s. Op benzine, op diesel, maar dus ook elektrisch. In die laatste categorie vindt u bijvoorbeeld een aantal BMW-modellen.

Bedrijfsauto leasen: BMW i3

Elektrisch een bedrijfsauto leasen lijkt voor sommige ondernemers geen optie. De reden die daarvoor soms wordt opgegeven: ‘niet stoer genoeg’. Dat deze redenering te kort door de bocht is bewijst de BMWi3. Deze elektrische auto heeft een bijzonder stoer uiterlijk en is toch volledig elektrisch. Hebt u interesse? Een bedrijfsauto leasen van dit merk en model is natuurlijk mogelijk bij Autoleasecentrale. Om u te helpen bij het doorhakken van de knoop informeren we u graag over alle voordelen van elektrisch rijden (denk bijvoorbeeld aan het positieve imago van maatschappelijk verantwoord ondernemen) en uiteraard kunnen we u voorzien van een duidelijke en persoonlijke offerte.

Voldoet elektriciteit?

Wie het leasen van één of meerdere BMW i3-modellen als een mogelijke optie ziet voor zijn bedrijfswagenpark wil natuurlijk wel dat er met de auto’s gereden kan worden. Logisch, maar zit een elektrische auto niet non-stop aan de oplader? Dat valt erg mee. De actieradius bedraagt circa 150 kilometer waardoor de meeste klanten in Nederland prima bereikbaar zijn. desgewenst is de actieradius zelfs uit te breiden met de speciaal daarvoor ontwikkelde ‘range extender’

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl