NSSK.NL
Image default
Auto

Kan je ook voor een korte periode een bestelwagen leasen?

bestelauto leasen en peugeot partner lease

Leasen wordt steeds aantrekkelijker gemaakt. Was een leasecontract vroeger alleen voor een select gezelschap van ondernemers weggelegd, tegenwoordig is er voor bijna iedereen wel een passende lease overeenkomst mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een bestelwagen leasen, die aan het eind van de looptijd jouw eigendom wordt? Dan is financial lease een uitkomst. En als je je liever niet voor een periode van vier jaar vastlegt, maar slechts een jaar extra vervoer nodig denkt te hebben, dan kun je een verkorte leasetermijn afspreken. De zogenaamde shortlease.

Is het onderhoud van een leasewagen altijd inbegrepen? Leasemaatschappijen adverteren vaak met het gemak dat een bestelwagen leasen een ondernemer oplevert. Een veelgehoord argument is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, omdat alles bij de leaseprijs is inbegrepen. Maar is dat wel zo? Als je je verdiept in verschillende leasevormen, zul je zien dat ieder leasecontract weer anders is. Er zijn all inclusive pakketten waarbij onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn inbegrepen. Maar soms vallen dit soort zaken er buiten en moet je toch nog het een en ander zelf regelen. Bedenk daarom goed wat er bij een bestelwagen leasen allemaal komt kijken.

Is een leasecontract altijd aan een bepaald merk auto verbonden?

Als je overweegt of een bestelwagen leasen iets voor jouw bedrijf is, komen er verschillende vragen bij je op. Misschien of een leasecontract aan een bepaald merk auto verbonden is. Leasemaatschappijen bieden auto’s van verschillende merken in diverse prijscategorieen aan. Je hebt dus veelal een ruim assortiment bedrijfswagens om uit te kiezen. Is je oog bijvoorbeeld gevallen op een Peugeot Expert? Dan teken jij een contract dat uitsluitend geldt voor een Peugeot Expert lease. Je krijgt dan de wagen van jouw keuze tegen de voorwaarden die het beste bij je bedrijfssituatie passen.

https://www.bestelautoleasen.com