NSSK.NL
Image default
Auto

Leasen van een auto populairder dan ooit

auto leasen zzp en mercedes vito lease

De markt van het autoleasen stijgt per jaar. De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) stelt dat het aantal leaseauto’s vorig jaar met 5.7 procent ten opzichte van 2015 is gestegen. Het leasen van een voertuig kent enkele voordelen voor ondernemers, maar ook als je de auto voor privédoeleinden wilt inzetten. Hierdoor is het fenomeen autoleasen ook onder ‘niet zakelijke’ automobilisten populair geworden. Wanneer je een voertuig wilt leasen is het belangrijk om je goed te informeren over de mogelijkheden. Elke maatschappij kent andere prijzen.

Volkswagen Transporter leasen

Is de Volkswagen Transporter de geschikte auto voor jou? Je zou ervoor kunnen kiezen om de bus te leasen in plaats van hem te kopen. In veel gevallen kan dit financieel beter uitpakken. Leasen betekent dat je juridisch gezien geen eigenaar bent van het voertuig. Je spreekt met de leasemaatschappij af hoe lang je in het voertuig gaat rijden en hoeveel dit gaat kosten. Het verschilt per leasevorm of het voertuig je economische eigendom wordt. Het voordeel van het leasen is dat je meteen in een relatief nieuwe auto kunt rijden zonder ervoor te hoeven sparen.

Wat kost autolease?

Het verschilt per leasemaatschappij hoeveel de lease van een Volkswagen Transporter gaat kosten. Dit heeft te maken met de leasecomponenten die in de overeenkomst staan en de vorm van leasen. Het verschilt namelijk per vorm of je onderhoudskosten, belasting en verzekering betaalt. Bij full-operational lease en financial lease is dit in de prijs verwerkt. Financial lease is uiteindelijk duurder, omdat je na afloop van het contract eigenaar wordt van de auto. Ook het aantal kilometers dat je in de afgesproken periode rijdt, is van belang voor het vaststellen van een prijs. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe hoger de maandelijkse kosten zullen zijn

https://www.autoleasenzzp.nl/