NSSK.NL
Image default
Auto

Zorgtaxi Rotterdam, verzorgd vervoer voor iedereen

Uiteraard moet iedereen gebruik kunnen maken van een taxi en zeker mensen die minder goed ter been zijn. Dankzij een goede zorgtaxi hoeft een verminderde mobiliteit geen hindernis meer te vormen. Ook mensen die voor een behandeling (eenmalig of meerdere keren) naar het ziekenhuis gaan kunnen behoefte hebben aan een zorgtaxi.  Heb je behoefte aan een zorgtaxi Rotterdam? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Voor verschillende uitdagingen qua mobiliteit biedt een zorgtaxi een juiste oplossing waarbij de passagier zo prettig mogelijk reist en op zijn bestemming arriveert. 

Zittend ziekenvervoer taxi Rotterdam

Als je voor een behandeling naar het ziekenhuis moet gaan, is het vaak belangrijk dat je door middel van zittend ziekenvervoer verplaatst. Zittend ziekenvervoer betekent dat je rechtstreeks naar het ziekenhuis of een medische instelling wordt gereden. Je stopt dus letterlijk voor de deur en je hoeft geen belastende afstanden te voet meer af te leggen. Zodoende hoef je jezelf tijdens het vervoer zo min mogelijk zorgen te maken en ga je op een zo prettig mogelijke manier naar het ziekenhuis. Zorgtaxi’s bieden zittend ziekenvervoer aan in Rotterdam en in de aangrenzende gemeenten van de stad.

Speciale rolstoelbussen, speciale transportrolstoel

Voor passagiers in een rolstoel zijn speciale rolstoelbussen ontworpen. Zo is er een Volkswagen Caddy in rolstoeluitvoering die tot 700 kilogram aan gewicht kan vervoeren. Een andere optie is de Mercedes Sprinter die nog meer gewicht kan dragen, namelijk een gewicht tot 1000 kilogram. De bussen zijn uitgerust met vastzetsystemen waardoor de rolstoelen stevig blijven bevestigd in de taxi. Ook hebben deze bussen een elektrische lift en door een verlaagde instap bieden de bussen toegang aan vrijwel iedereen. Ook mensen in een rolstoel zijn met deze voorzieningen dus verzekerd van een prettige rit en aankomst op bestemming met de taxi.

http://www.goedkopetaxirotterdam.nl