NSSK.NL
Image default
Webdesign

Goedkope website

Een tijdje geleden zocht ik op goedkope website in de zoekmachine. Als startende ondernemer ben ik actief als loopbaan begeleider. En hiermee heb ik recent mijn eigen bedrijf op gezet. Maar nu heb ik dus een website nodig. En het liefst een goedkope website.

Goedkope website van SiteToGo

Omdat ik geen idee heb waar ik een goedkope website kan laten maken, ben ik gaan Googelen in de zoekmachine van Google. En al gauw vond ik een Nederlands webdesign bureau, genaamd SiteToGo. Er stond in het stukje tekst dat een website laten maken bij hun €450,- kost. In vergelijking met andere website bouwers is dit erg goedkoop. Dit komt dus mooi uit! Want als beginnende ondernemer heb je nog wel meerdere kosten, dan alleen die van een goedkope website. Daarom ben ik naar de website gegaan. Vervolgens zag ik hier hele mooie voorbeelden van websites die zij eerder hebben gemaakt. Sommigen heel rustig en anderen kleurrijker. Er stond in de tekst dat er telefonisch overleg zal plaatsvinden met de website bouwer die mijn website gaat maken. Na overtuigd te zijn geraakt van met name alle mooie voorbeelden, heb ik contact opgenomen met SiteToGo. Eerst vroeg ik of dat het erg is dat ik niet gevestigd zit in Veenendaal. Maar zij gaven aan dat dit geen enkel probleem is. En dat zij zelfs al meerdere websites hebben gemaakt voor mensen van buiten Veenendaal!

Mijn website

Uiteindelijk heb ik mijn website dus laten maken bij SiteToGo. En hij ziet er prachtig uit! Ook is het goed dat ik nu al prima vindbaar ben op het internet. Een ander goed punt is dat ik mijn eigen website qua tekst en afbeeldingen ook zeer gemakkelijk kan aanpassen. Ik begrijp normaal gesproken niet zo veel van moderne technologie, maar dit gaat perfect!

Dus als je een website wilt laten maken, ga dan naar het webdesign bureau SiteToGo!