NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Indoor en outdoor paintball in Arnhem

Op zoek naar een plaats voor paintball in Arnhem? Zoek dan niet langer. Wij zijn paintballcentrum de Unit. Dit is zowel een indoor als outdoor paintballcentrum. Houdt u van spanning en sensatie en kunt u wel een beetje actie gebruiken? U bent hier bij het juiste adres. Paintball is de laatste jaren populairder geworden en wordt daardoor ook duurder en lastiger te vinden. Toch heeft paintballcentrum de Unit een perfecte locatie voor u. Zelfs als het regent, u kunt toch terecht. Dit omdat u zowel binnen als buiten kunt spelen.

Een dagje paintball in Arnhem?

Wanneer gaat het open, hoe duur is het? Het paintballcentrum in Arnhem is elke dag beschikbaar, maar wel op afspraak. Ook is het vrij goedkoop. Je hebt de keuze voor paintball voor kinderen en paintball voor volwassenen. Voor volwassenen is de tijdsduur twee uur. Je speelt dus twee uur en je betaald maar 27,95 hiervoor. Je hebt ook kinderpaintball. Alle uitrusting is hetzelfde, maar de wapens zijn wat lichter. Ook hier gaat het om twee uur. Een perfect kinderfeestje met onbeperkt chips en ranja. Ook kun je een taart of pizza bestellen voor de kids. Ook is er een mogelijkheid voor kinderairsoft. In dit spel heb je een kleiner balletje die twee keer zo ver schiet als een normaal paintball pistool.

Wat vinden de mensen?

‘Mijn naam is Marco en ik ben gevraagd mijn ervaringen met het paintballen in Arnhem op te schrijven. Mijn vrienden vonden het grappig om te gaan paintballen voor mijn vrijgezellenfeestje. Ik wist van te voren niet wat we gingen doen. Toen we eenmaal aankwamen in Arnhem, had ik het al snel door. Het waren twee heftige uurtjes, haha. We konden lekker schieten en rondrennen. We kennen elkaar al een lange tijd en zo’n potje paintball was erg gezellig. Het deed me denken aan toen we nog jong waren. Paintballen in Arnhem zit goed in elkaar. Ik kan het alleen zeggen over de indoor zaal aangezien we alleen daar hebben gespeeld. Maar het is goed verzorgd en ik en de jongens hebben het erg naar ons zin gehad!’