NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Diverse motieven voor je canvas schilderij

Een schilderij, dat vind ik maar niks. Het is bijzonder moeilijk om een mooi schilderij te vinden, het is vaak peperduur en je hebt er nog wel wat onderhoud aan ook. Nee, het was duidelijk: een schilderij kwam niet aan mijn muur. Maar wat dan wel? Surfend op het net kwam ik op de site van canvaswinkel.nl terecht. Daar zag ik een fenomenaal aanbod van foto’s op canvas als plexiglas en zelfs dibond. Ik had mijn oplossing gevonden.

Glanzend en haarscherpe foto’s op plexiglas

Een foto op plexiglas heeft een bijzondere uitstraling. Het glanst maar is toch haarscherp. Een combinatie die ik wel fijn vind. Het komt gewoon ontzettend luxueus over, je foto is wat beschermd en je hangt het waar je wil. Afhankelijk van de lichtinval krijgt je foto op plexiglas ook nog eens een heel andere uitstraling. Bij mij hangt de foto op plexiglas in de woonkamer, maar in elke ruimte komt zo een foto tot zijn recht. Ben je toch niet voor plexiglas, dan kan je je foto ook op canvas of dibond bestellen.

Kies je foto op plexi of dibond verstandig

Op canvaswinkel.nl vind je tienduizenden foto’s. Een verbluffende gamma, maar kies je foto op plexiglas verstandig. De lichtinval gaat met je foto spelen, dus kies een foto die dit toelaat. Heb je zelf een leuke foto, dan kan je deze tegen dezelfde prijs op plexiglas laten drukken. Zo heb je een uniek stuk dat niemand anders heeft. Niet dat dat altijd belangrijk is, maar het onderstreept wel je persoonlijkheid en je smaak. Een foto op plexiglas kan dus ook heel persoonlijk zijn. Hou er ook rekening mee dat je steeds nieuwe details op je foto op plexiglas zal ontdekken, afhankelijk van het licht. Zo geniet je optimaal van je foto.

Makkelijk in onderhoud

Een foto op plexiglas is waterbestendig en makkelijk af te vegen. Veel onderhoud heb ik er dus niet aan. Het plexiglas is overigens 6mm dik, wat de foto stevig maakt. De foto’s worden op de achterkant van het plexiglas geprint, want zo krijg je het beste resultaat. Loopt er toch wat mis met je foto op plexiglas, dan kan je terugvallen op een stevige garantie. Mijn foto werd in elk geval perfect geleverd.

Gratis ophangsysteem

Canvaswinkel.nl levert je foto op plexiglas met een gratis ophangsysteem. Een systeem dat zelfs de grootste kluns zoals mij, heel makkelijk kan monteren. Je kan je niet vergissen en binnen de 5 minuten hangt je foto op plexiglas aan de muur te blinken. Net als je foto gaat ook dit ophangsysteem jaren mee.

Zelf ben ik alvast uiterst tevreden over de kwaliteit van de foto op plexiglas en van de service die ik bij canvaswinkel.nl heb gekregen. Ongetwijfeld kies ik voor mijn volgende aankoop terug voor hen.

Canvaswinkel.nl is een iniatief van Tuinposter.nl.

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-plexiglas/