NSSK.NL
Image default
Sport

Bodytec training, iets voor u?

Wilt u graag sporten maar heeft u hier weinig tijd voor vanwege andere activiteiten? Of heeft u fysieke beperkingen waardoor u niet kan sporten? Dan hebben wij, Van Schaik personal training de oplossing voor u! Onder de vele personal trainingen die wij aanbieden, hebben wij namelijk ook bodytec training.

Wat is bodytec training?

Zoals u net al heeft kunnen lezen is bodytec training erg handig als u niet veel tijd heeft om te sporten, dat komt omdat een bodytec training maar 20 minuten tijd in beslag neemt, deze 20 minuten bodytec training komt dan overeen met ongeveer 3 uur krachttraining! Bodytec is afkomstig vanuit de topsport, ook wordt dit vaak toegepast door fysiotherapeuten voor herstel na een blessure en revalidatie. Kort samengevat is de bodytec training een korte maar toch zeer krachtige training waarbij elektrische impulsen alle spieren versterken , dus ook de spieren die normaal lastig te trainen zijn neem je gewoon mee met de bodytec training! Door dat alle spiergroepen tegelijk worden getraind, zorgt bodytec ook voor een betere stofwisseling, ook krijgt u een strakkere huid en kan zelfs cellulitis door de bodytec training afnemen.

Voor wie is de bodytec training geschikt

De bodytec training is geschikt als u als sporter, of zelfs topsporter een hoger niveau wilt bereiken, door de bodytec training valt u ook af en wordt uw omvang ook zichtbaar minder, in een korte tijd ( namelijk maar 20 minuten) haalt u al veel resultaat wat u ook zeker gaat merken, ook wordt (zoals u net al heeft kunnen lezen) bodytec training veel gebruikt door fysiotherapeuten voor het revalideren, als u last heeft van bijvoorbeeld rug- en nek klachten of spataders, is bodytec training ook zeer geschikt voor u. ook wordt dit veel gedaan door mensen met een lichamelijke beperking.

Bent u benieuwd geworden naar de bodytec training? Op onze site (www.vanschaikpersonaltraining.nl) kan u veel informatie vinden over deze manier van trainen. Ook kunt u daar een gratis proeftraining aanvragen zodat u zelf kan ervaren hoe de training in zijn werk gaat!