NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen: kies voor jezelf!

Wanneer u last heeft van (spier)pijnklachten op uw werk of tijdens dagelijkse werkzaamheden binnenshuis is het belangrijk om deze pijn bij de bron aan te pakken, wij van Oefentherapie Mensendieck Amstelveen behandelen u daarom op locatie, bij u thuis of op het werk. Uw bewegingen worden geanalyseerd om de kern en oorzaak van de klachten in kaart te brengen en zo een passend behandelplan op te stellen.

Wanneer u liever niet op locatie behandeld wilt worden, kunt u terecht bij onze praktijk in Amstelveen.

Wij van Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Wij geloven dat iedereen kan leren op een gezonde en ontspannen manier, pijnvrij te bewegen. Oefentherapie Mensendieck gaat uit van de algehele houding en het complete beweeggedrag. De oorzaak van uw klachten wordt vervolgens aangepakt bij de bron om ervoor te zorgen dat klachten op zijn minst verminderen, maar liefst verdwijnen.

We kijken naar hoe we de behandeling het best in uw dagelijks leven kunnen integreren, en wanneer uw klachten opspelen. Als u last heeft tijdens het uitvoeren van uw werk, komen we daar bij u langs. Heeft u echter last in dagelijkse werkzaamheden binnenshuis, dan komen wij graag bij u thuis om te kijken waar en wanneer de klachten opspelen en hoe we deze kunnen voorkomen, verminderen of kunnen laten verdwijnen. Wij werken in Amstelveen en omstreken.

Bent u op zoek naar groepslessen voor op het gebied van ontspanning, rugklachten of zwangerschap? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De groepslessen worden gegeven in onze kliniek te Amstelveen.

Wij horen graag van u!

Wanneer u geïnteresseerd bent in Oefentherapie Mensendieck kunt u bij ons een intakegesprek aanvragen. Het intakegesprek is gratis en hierin bespreken we samen met u de klachten en proberen we u al enigszins inzicht te geven in de oorzaken van uw klachten.

Vervolgens stellen we een behandelplan op. We doen dit in samenspraak met u als patiënt, u bepaald zelf welke doelstellingen u wilt behalen met behulp van de therapie en hoe lang u hierover wenst te doen.

Op onze website vindt u een contactformulier. Wanneer u dit invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij uiteraard telefonisch te bereiken.

Op de website vindt u tevens meer informatie over ons werk.