NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Snelle dakreparatie

Het belang van een goed onderhouden dak wordt vaak onderschat. Er wordt weinig aandacht aan besteed, totdat er ineens een lekkage optreedt. Dit is erg vervelend en het kan grote problemen met zich meebrengen. Zo kunnen spullen in uw huis, kantoor of winkel beschadigen. Zo ver wilt u het liever niet laten komen en daarom is het zaak om een daklekkage zo snel mogelijk te laten repareren. Hiervoor kunt u op elk moment van de dag de vakmensen van Kewodak Service inschakelen. Wij hebben zeer veel ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken en we helpen u graag uit de brand.

Schade voorkomen

Als u een daklekkage heeft, dan is het verstandig om direct contact op te nemen met Kewodak. Wij staan zelfs midden in de nacht voor u klaar om uw daklekkage te verhelpen. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade aan het dak zal worden. Reparatie wordt dan steeds duurder en er is uiteindelijk zelfs een kans dat het hele dak vervangen dient te worden. Dit is niet gewenst en ook onnodig. U kunt rekenen op de professionaliteit van onze dakdekkers. Naast dakreparaties verzorgen wij ook graag preventief onderhoud aan uw dak. De conditie blijft dan optimaal en de kans op lekkages wordt aanzienlijk verkleind.

Nieuw dak

U kunt Kewodak niet alleen inschakelen voor al het dakbeheer. Ook het aanleggen van platte daken behoort tot onze specialiteiten. Zowel grote als kleinere projecten pakken we graag aan. Er zijn verschillende daksoorten die we aan kunnen leggen, met elk een aantal specifieke voordelen voor het milieu en uw portemonnee. Zo kunnen we bijvoorbeeld een wit dak voor u aanleggen, dat ervoor zorgt dat de temperatuur in huis constanter blijft. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.

http://www.kewodakservice.nl/