NSSK.NL
Image default
Eten en drinken

Catering Lelystad: meer dan hapjes

Catering Lelystad: meer dan hapjes

Wil je een catering die meer biedt dan een ruim assortiment aan eten en drinken? Dan ben je bij Your Choice Catering Lelystad aan het juiste adres. Zij verzorgen naast catering het gehele feest of de complete zakelijke bijeenkomst. Alle logistieke rompslomp en uitvoerende werkzaamheden worden uit handen genomen. Dat doen zij met veel persoonlijk contact en aandacht voor de klant. Vakmanschap en passie staan daarbij hoog in het vaandel. Alles wordt perfect tot in de puntjes geregeld. Dat alles tegen een scherpe tarief voor elk arrangement.

Voor elke gelegenheid

Your Choice Catering Lelystad is er voor feesten en evenementen op privé en zakelijk vlak. Daarbij kun je denken aan een huwelijk, een jubileum, een familiefeest of een verjaardag. Ook bij een bedrijfsfeest, bedrijfsopening of receptie staat Your Choice Catering Lelystad voor je klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een broodje te bestellen voor de bedrijfslunch. Ook voor een vergaderarrangement of warme maaltijd op het werk kan gezorgd worden. Het is zelfs mogelijk om het bedrijfsrestaurant te voorzien van allerlei gezonde en lekkere lunchproducten. Bedrijfscatering is er op allerlei mogelijkheden.

Wat biedt Catering Lelystad?

Op het gebied van catering wordt het volgende geboden: buffetten, barbecue, walking dinners, private dinners, recepties, drankenarrangement en wijnproeverijen. Daarbij biedt Your Choice Catering Lelystad, zoals het woord al zegt, catering geheel naar wens. Het is dus ook mogelijk om de arrangementen naar eigen smaak samen te stellen of een geheel eigen arrangement te creëren.  Naast catering worden er ook materialen geboden, zoals een partytent, parasols, koelkasten en bloembakken. Tevens kan entertainment worden geregeld, zoals muziek en animatie voor de kinderen. Er worden zelfs locaties aangeboden.

http://www.lelystad-catering.nl/