NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen bij de Familiedrukker

Laatst ging ik bij De Familiedrukker trouwkaarten bestellen. Maar wat voor een trouwkaarten heb ik besteld? Hoe zien ze eruit? En ben ik tevreden over De Familiedrukker? Hoe heb ik hen eigenlijk gevonden? Op die vragen geef ik in dit blogje graag een antwoord. Als jij ook een goede ervaring hebt met deze drukkerij, of een andere, reageer dan hier onderaan!

Trouwkaarten bestellen

Ik zocht dus een drukkerij waar ik trouwkaarten bestellen kon. Maar omdat ik daar nog helemaal geen ervaring mee heb, ben ik op het internet gaan zoeken. En toen kwam ik vele drukkerijen tegen waar ik trouwkaarten kan gaan bestellen. Maar het viel mij op dat overal de prijzen zo hoog lagen… Tot dat ik De Familiedrukker tegen kwam. Daar zag ik namelijk dat de prijzen lager lagen dan bij concurrenten van hun. En dat voor precies dezelfde kaarten. En zeker niet van de minste merken. De kwaliteit moest dan dus ook wel goed zijn. Ik besloot dan ook om de recensies van De Familiedrukker te lezen om te kijken of dat anderen er ook positief over zijn. En dat bleek inderdaad het geval te zijn! Daarom heb ik dan ook contact opgenomen met De Familiedrukker om te vragen hoe alles te werk gaat. Een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op en reageerde direct heel vrolijk toen ik aangaf dat ik geïnteresseerd ben in het laten drukken van trouwkaarten bij hun. En dat ik die daar dus graag wil bestellen.

Besteld

Uiteindelijk heb ik dan ook bij De Familiedrukker de trouwkaarten besteld. En met succes! Want ze zijn prachtig geworden. Toen ik ze thuis bezorgd kreeg viel het mij direct op dat het van een fantastische kwaliteit was. Heel stevig papier namelijk. En daarnaast waren de gedrukte dingen zoals teksten en persoonlijke boodschappen ook erg goed!

Gerelateerde artikelen

Human Dynamics training

HRM advies

Gezocht: dansschool Arnhem