NSSK.NL
Image default
Adverteren

Je smartphone zo snel mogelijk opladen

Een smartphone waarvan de batterij bijna leeg is, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Misschien krijg je wel een belangrijk telefoontje van een klant of moet jij zo deur uit. Op dat moment moet je smartphone het natuurlijk wel doen en moet de batterij niet leeg zijn. In het eerste geval is een antwoordservice altijd nog een oplossing, hierdoor wordt de telefoon doorverbonden wanneer jij even geen tijd hebt. De klant krijgt dan een receptioniste aan de telefoon die op de hoogte is van jouw bedrijf. Hierdoor wordt u klant netjes te woord gestaan en kan u op een later moment terug bellen. In het tweede geval is er niet veel aan te doen, zonder telefoon weg gaan is misschien geen optie. Op dat moment doe je de telefoon dan ook snel aan de lader, maar hoe krijg je hem nou zo snel mogelijk opgeladen? Hier een aantal tips.

Je kan allereerst een betere adapter gebruiken, zo laadt een adapter die bij een iPad hoort vaak krachtiger op, dan de lader die is geleverd bij de iPhone. Daarnaast moet je ook een goede Usb-kabel gebruiken, niet elke kabel is namelijk even goed. De meegeleverde usb-kabel bij je smartphone is dan vaak ook beter dan één die in de winkel is gekocht. Ten derde is het altijd verstandig om de telefoon in vliegtuigmodus te zetten. Hiermee ga je namelijk offline en zo laadt de telefoon sneller op, want hij verbruikt minder energie. Het is dan ook verstandig om alle apps en functies even uit te schakelen, je telefoon laadt sneller op als de processor en het werkgeheugen minder hoeven te doen. Ten slotte werkt het het allerbeste wanneer je de smartphone uitzet. Het is misschien niet ideaal, maar hier laadt hij wel het snelst mee op.

Het is daarnaast natuurlijk verstandig om voordat u weggaat even in de gaten te houden hoe vol uw telefoon is en daarnaast als u weet dat een belangrijke klant kan bellen houdt hier dan rekening mee. Het is wel zo dat een telefoonservice ervoor zorgt dat u niet alle telefoontjes meer hoeft aan te nemen als het even druk is, deze worden dan namelijk doorverbonden.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/

Gerelateerde artikelen

LED strips en hun LED voeding

Wat kan een freelance SEO voor jouw bedrijf betekenen? | Ralf van Veen

Vazen zonder risico online bestellen.