NSSK.NL
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat Friesland zo bijzonder maakt

Maak gebruik van de expertise van een visgids Friesland

Een visgids beschikt over veel kennis. Zo weet hij precies waar u bepaalde soorten vis kunt vangen en hoe u dat het beste kunt doen. Ook weet hij met welk gereedschap en aas hij de beste vissen samen met u kunt vangen. Het is vooral voor beginners leuk om met een visgids Friesland op stap te gaan in Friesland om de wateren te verkennen, want voor vissen bent u natuurlijk nooit te oud om er mee te beginnen. Beginners krijgen van de visgids tips en raad mee. De visgids Friesland is ook bereid om in te springen waar nodig en vist zelf graag ook met u mee. Zo krijgt u dus echt een top ervaring op Friese wateren.

Wat Friesland zo bijzonder maakt

Men denkt niet veel na over Friesland, tenzij u er zelf vandaan komt of er iemand kent. Friesland is echter een provincie die enorm onderschat wordt. Er is prachtige natuur aanwezig en met natuur komt mooie wateren. In Friesland zijn allerlei soorten vis te vangen, dat weet onze visgids Friesland maar al te goed. De visgids in kwestie heeft ontzettend veel ervaring met het vissen op Friese wateren en is bekend met de provincie. Wist u overigens dat in Friesland jaarlijks 100.000 mensen een kansje wagen om een goede vis te vangen? Dat zijn niet alleen Nederlanders, maar ook buitenlandse liefhebbers. Het kan best druk zijn op Friese meren, maar dat is ook een onderdeel van de sport. Er is ruim 16.000 hectare aan viswater aanwezig in deze mooie provincie, dus er is gelukkig genoeg voor iedereen! Onze visgids is op de meeste plekken in Friesland geweest om te vissen. Nergens anders zult u een visgids Friesland vinden met zoveel ervaring op Friese wateren dan de visgids van Catch’m Fishing Experience. Dat kunnen we haast garanderen!

Wat moet ik meenemen?

De Catch’m Fishing Experience met een visgids Friesland is een complete ervaring. Dat betekent dat u zelf niets hoeft mee te nemen (tenzij u een broodje en iets lekkers mee wilt nemen). Hengels, aas en andere vis benodigdheden zijn allemaal aanwezig op de boot. De visgids Friesland verzorgt zelf ook een lekker kopje koffie met koek, dus u hoeft zich werkelijk over niets druk te maken. Bent u nu zeer bekend met Friese wateren en vissen, dan kunt u in overleg uw eigen hengel en/of aas meenemen. Sommigen vinden het fijner om met eigen hengels te werken, maar het hoeft natuurlijk niet.