NSSK.NL
Image default
Vervoer en transport

Het goedkoopste ritje naar Schiphol is een gehuurd busje

Het goedkoopste ritje naar Schiphol is een gehuurd busje

Met een busje naar Schiphol, of een busje Schiphol Amsterdam kan je heel wat gemak en voordeel opleveren . Als jij met je gezin of een groep vrienden op vakantie gaat, kan het aardig in de kosten lopen als je je auto dagenlang op de luchthaven moet parkeren. En dan gaat het niet om één auto, maar al snel om twee, omdat veel auto’s immers maar vier passagiers mogen vervoeren. Een busje met chauffeur naar Schiphol biedt dan uitkomst. Kijk ook eens hier om de kosten van een taxibusje te berekenen.

 

Voor wie is een busje naar Schiphol bedoeld?

Als je met minstens 5 mensen hebt, pas je niet meer met zijn allen in een gewone personenauto. Openbaar vervoer is mogelijk, maar vaak erg prijzig en niet altijd betrouwbaar. Denk aan de kans op vertraging. Daarnaast moet je vaak overstappen op een aansluiting, en dat is niet ideaal als je zware bagage bij je hebt. Het is daarom slim om te kiezen voor een taxibusje met chauffeur. Deze biedt plaats aan groepen van 5 tot 8 mensen, en ben je met meer dan kun je een extra busje naar Schiphol huren.

 

Voordelig een taxibusje huren?

Er zijn veel taxibedrijven die busjes in hun bezit hebben, dus er is genoeg keus. Verreweg de meeste taxibedrijven hanteren echter een hoog tarief voor de ritten. Op voor noemde website kun je voor een veel lager tarief een busje huren naar Schiphol of vanaf de luchthaven naar huis. Deze taxiritten zijn goedkoop, omdat de prijs van te voren wordt bepaald en dus vast staat. Er komen geen onverwachte kosten meer bovenop als de rit langer duurt dan gepland was, vanwege bijvoorbeeld omleidingen of file. Daarnaast ligt de prijs per kilometer bij deze aanbieder lager dan gemiddeld. Bovendien wordt de kilometerprijs lager als je rit langer is of als je meerdere busjes huurt naar Schiphol. Het goedkoopste ritje naar Schiphol vind je dus op www.goedkoopnaarschiphol.nl.