NSSK.NL
Image default
Alarmsysteem

Lockpick skills

Lockpicking is een vaardigheid waarmee sloten kunnen worden open gemaakt zonder daarbij de sleutel te gebruiken.

Het voordeel van deze methode om een slot te openen is dat er geen schade wordt toegebracht aan het slot. Dit kan in sommige gevallen erg voordelig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je de sleutel kwijt geraakt en je hem op het moment niet kan vinden maar je weet dat de kans groot is dat die hem binnenkort weer tegenkomt. Het is dan zonde om deel slot te beschadigen en vervolgens een nieuw slot te moeten kopen.

Lockpicking wordt ook als sport beoefent en er worden zelfs wedstrijden gehouden om te kijken wie er het beste in is. Mensen van over de hele wereld komen bij elkaar op verschillende plekken in de wereld om wedstrijden te houden. Ook delen zij met elkaar de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Deze mensen hebben hierbij geen negatieve intenties. Ze vinden het slechts leuk om bezig te zijn met veiligheid en zichzelf te meten met de huidige systemen. Ze zien het als een uitdaging om deze systemen te slim af te kunnen zijn. Wanneer er een nieuw product op de markt komt dan gaan ze gelijk op zoek naar mogelijke zwaktes om te kijken of het product wel aan de standaard voldoet die ze claimen. Het is goed dat deze mensen doen omdat de meeste mensen hier totaal geen inzicht in het en gewoon aannemen dat ze maar adverteren.

Verbetering van beveiligingssystemen

Doordat lockpickers steeds bezig zijn met het uitdagen van beveiligingsystemen. Worden deze systemen steeds beter en beter. Het is een vicieuze cirkel waarbij de beveiliging zich steeds verder en verder door ontwikkeld.

Heeft dit artikel jou nieuwsgierig gemaakt over de kunst der lockpicking? Voel je dan vrij om de website te bekijken. Hier staan allerlei uitgebreide instructie gidsen op en we delen met jou de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysieke beveiliging.

Aan de slag met lockpicking!

Mocht je gelijk al willen beginnen met het uitoefenen van lockpicking. Dan kun je op onze website ook een goede lockpick set kopen om te beginnen met deze sport. Ik wens je alvast veel plezier en mocht je nog vragen hebben over lockpicking voel je dan vrij om ons een e-mail te sturen. Ons e-mail adres staat op de site vermeld. Tot ziens!

http://LockpickWebshop.nl