NSSK.NL
Image default
Financieel

Een hypotheek voor ondernemers afsluiten

Wilt u een hypotheek voor ondernemers afsluiten ter financiering van een bedrijfspand? Maak kennis met Goed Lenen. Wij bieden diverse hypotheken aan voor zowel particulieren als ondernemers. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met verscheidene hypotheekverstrekkers. Omdat we die samenwerkingen kunnen combineren met inkoopcombinaties zijn we in staat een uitgebreid aanbod aan verschillende hypotheken aan te bieden.

Ook adviseren we u daar graag over. Een hypotheek voor een ondernemer afsluiten is altijd een flinke financiële stap voor uw bedrijf, waardoor u zeker dient te zijn van uw keuze. Goed Lenen helpt u daar graag bij.

Kundig advies bij het kiezen van een hypotheek voor ondernemers

Of u nu een hypotheek voor een ondernemer voor de aankoop van uw huis wilt afsluiten of om een verbouwing te financieren, bij Goed Lenen bent u aan het juiste adres. De hypothecaire lening wordt doorgaans over 30 jaar afbetaald. Er zijn verschillende constructies bedacht voor die afbetaling. Omdat er veel komt kijken bij de keuze omtrent een hypotheek voor ondernemers is het verstandig een adviseur in te schakelen die u bij kan staan met het selecteren van een hypotheek die bij u past. Goed Lenen adviseert u over de verschillende hypotheekvormen, fiscale aspecten, eventuele botsingen van zakelijke en privébelangen en nog veel meer. Doordat we uw situatie nauwkeurig in kaart helpen we u met het afsluiten van een hypotheek die voor uw onderneming de beste en voordelige voorwaarden heeft.

Waarom lenen bij Goed Lenen?

Met Goed Lenen weet u zeker dat het hypotheekproces van begin tot eind zonder problemen verloopt. Wij zorgen dat u een helder overzicht krijgt van de verschillende keuzemogelijkheden. Verder leggen we u in een taal die u begrijpt uit welke hypotheek voor een ondernemer geschikt is voor uw situatie en welke niet.

Zo kunt u naast de aankoop of verbouwing van een pand ook een hypotheek afsluiten als beleggingspand. Ook het oversluiten van een hypotheek voor ondernemers is mogelijk met Goed Lenen.

Een gratis eerste oriënterend adviesgesprek aanvragen!

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Plan dan een gratis oriënterend adviesgesprek aan! U kunt daarvoor vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar (0545) 221 299 of het contactformulier in te vullen.

https://www.goedlenen.nl/