NSSK.NL
Image default
Financieel

Makkelijk een prepaid card

Makkelijk, een prepaid creditcard.

Een prepaid creditcard is een kaart waarop je van tevoren geld op zet. Vanaf het moment dat je de kaart hebt opgewaardeerd, kun je de kaart gebruiken als creditcard. Op deze manier koop je nooit iets op krediet en kun je geen achterstand in betaling krijgen. Ook voor de aanbieder van een product of dienst dat je wilt afnemen, is er geen financieel risico. Met het bedrag dat op de prepaid creditcard staat, kunnen uitgaven worden betaald.

Een prepaid creditcard aanvragen kan iedereen.

Iedereen kan een prepaid mastercard aanvragen. Omdat de kaart vooraf wordt opgewaardeerd, is er geen financieel risico dat je je aankopen niet kunt betalen. Een prepaid creditcard kun je daarom aanvragen zonder toetsing en registratie van Bureau Krediet Registratie in Tiel. Het opladen van de kaart gaat eenvoudig met iDEAL of met een bankoverschrijving. Voor het aanvragen hoef je geen bankrekening op te geven. Door betalingen te doen met een prepaid creditcard, behoud je veel financiële en persoonlijke privacy. Je aankopen komen niet op een bankafschrift te staan. Dit is handig voor bijvoorbeeld aankopen op onbekende of buitenlandse websites. Nadat je een aanvraag voor een prepaid creditcard hebt gedaan, zul je de kaart snel ontvangen.

Prepaid creditcard gebruiken.

Een opgewaardeerde, prepaid creditcard kun je gebruiken zoals een creditcard wordt gebruikt. Je kunt er geld mee pinnen en betalen in restaurants en winkels. Ook is het makkelijk en veilig in het gebruik om hotels mee te reserveren, auto’s te huren en natuurlijk om je internetaankopen mee te betalen. 

http://www.prepaid-mastercard.nl/