NSSK.NL
Image default
Tuin en buitenleven

Ontdek de winterse tuinconcepten

De winter staat voor de deur. Rede genoeg om eens te kijken hoe u uw tuin het beste winter klaar kunt maken. Wilt u een heus winter wonderland in uw eigen tuin maken? Veel mensen trekken naar binnen met het winterse weer terwijl er genoeg te ontdekken is in het winterse landschap. Trek warme kleren aan en ontdek al het moois dat de winter ons te bieden heeft.  Wat dacht u van een houten tuinhuis of een houten blokhut? Haardvuur er in of er naast? Bij de houthandel in Roosendaalontdekt u het allemaal. Kom eens langs en doe al uw wintertuin inspiraties op. Van gereedschap tot alle soorten hout waarmee u wellicht zelf aan de slag kunt.

De wintertip: Douglas tuinhout

De experts zijn het hierover al langer eens. Bij de Oude Stee in Roosendaal ontdekt u het beste hout waaronder douglas hout. Met douglas hout komt uw tuin het beste de natte maanden door. In het tuincentrum vind u alle maten en vormen van al het douglas hout in Roosendaal. U kunt hiermee zelf aan de slag of u komt eens kijken naar de nieuwste tuinhuizen van Douglas hout. Het hout heeft de beste kwaliteit en gaat jaren mee. Daarbij is het erg flexibel om mee te werken. Gaat u liever voor een totaal concept? Dan is tuinhuisje met veranda de beste oplossing. Kom gerust langs in het tuinhoutcentrum in Roosendaal en kies uw favoriete winter tuin concept.

Tuintrend 2021: Ontdek de Scandinavische tuinlook

Wanneer uw tuin veel hout bevat komt het dicht in de buurt van het Scandinavische tuin concept. Houten blokhutten, warme tuinstoelen of banken en haardvuren. Kleed de tuin aan met accessoires en uw tuin is helemaal gereed om ervan te genieten in de winterperiode. Heeft u vragen over uw tuin? Stel ze gerust aan de vakkundige collega’s. Zij helpen u snel en efficiënt op weg zodat u uw tuin project direct kunt starten.

https://www.deoudestee.nl/