NSSK.NL
Image default
Tweewielers

Voordeelscooters

Het wordt steeds interessanter om een scooter te kopen. Ze rijden zuinig, je betaalt geen wegenbelasting, ze nemen weinig ruimte in en je staat niet meer in de file tussen de stilstaande auto’s. Veel mensen kopen een scooter erbij, om met mooi weer mee te rijden. Als je niet zoveel kilometers maakt is een merk scooter toch een behoorlijke uitgaaf. Kijk dan eens naar voordeelscooters met een schappelijk prijsje. Maar die zijn niet allemaal gelijk!

 

Voordeelscooters of nadeelscooters?

Er rijden steeds meer scooters met merken waar je waarschijnlijk nooit van gehoord hebt. Die noemen ze ook wel de “Chinese Scooters”. Ze rollen in grote getale van de lopende band en zijn erg goedkoop in de aanschaf. De onderdelen zijn van iets mindere kwaliteit, en je zult niet de nieuwste techniek krijgen, maar er zitten mooie modellen bij zolang je maar goed oplet bij aankoop.

 

Voordeelscooters onderscheiden zich vooral in de assemblage. Een goede budget scooter wordt netjes in elkaar gezet en is rijklaar bij aankoop. Een slechte goedkope scooter moet je zelf in elkaar zetten, of op z’n minst alle schroeven nog eens goed aandraaien. Niet zo veilig dus.

 

Gelukkig zijn er voordeelscooters die wel in orde zijn, en voor een leuke prijs een heel goede kwaliteit bieden. Denk bijvoorbeeld aan: IVA, Killerbee, Razzo, en Turbho. Je koopt voor minder dan duizend euro een splinternieuwe scooter! Als je iets meer wilt betalen is een SYM scooter een uitstekende keuze. Daarmee haal je Europese kwaliteit in huis tegen Chinese prijzen.

Voordeelscooters.nl zijn vaak Retro scooters, modellen die lijken op de klassieke merk scooters. De kappen zijn meestal van kunststof. Dat hoeft geen bezwaar te zijn, kunststof roest niet, en de scooters zijn lekker licht. Als je kritisch kijkt voor je een keuze maakt kun je goede voordeelscooters vinden met garantie voor jarenlang rijplezier. Neem snel een kijkje in de online winkel.

https://www.fastfuriousscooters.nl/