NSSK.NL
Image default
Beauty en verzorging

Karma

Karma is een bekende term uit het Boeddhisme en het Hindoeïsme. Het is ook een populair merk sieraden, gewoon uit Nederland! De lijn sieraden van Karma kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke mineralen en kristallen. Die zien er niet alleen mooi uit, de medische werking van deze grondstoffen wordt al eeuwenlang aangeprezen. Wij zijn geen artsen, maar we zien wel dat Karma een prachtige lijn sieraden aanbiedt van een zeer hoge kwaliteit.

 

Karma Double Dot oorbellen

Je ziet tegenwoordig overal Double Dots oorbellen. Dat zijn oorbellen die je aan twee kanten kunt dragen. Zo heb je twee paar oorbellen van de prijs van één. In de middag draag je de ene kant, in de avond de andere kant van de Double Dots oorbellen en je tovert jouw look compleet om! Double Dot oorbellen worden gedragen door grote sterren als Rihanna, en nu kun jij er ook van genieten!

 

Verander je Karma met deze oorbellen

Doordat de stijl van elke kant Double Dots oorbellen compleet anders kan zijn is variëren heel eenvoudig. De prachtige selectie materialen van Karma leent zich uitstekend voor opvallende designs en kleurstellingen. Je ziet de gedetailleerde afwerking en het oog voor detail. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten, Karma oorbellen bieden een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Met Karma Double Dots oorbellen haal je meteen twee sets in huis waar je mee kunt variëren.

 

Niet elke Double Dots oorbel is compleet anders, soms is het een kwestie van een iets grotere bol of andere afwerking. Maar sommige modellen zijn echt volledig anders per zijde.

 

Kies voor de kwaliteit van Karma Double Dots oorbellen, vervaardigd uit echte kristallen en natuursteen. Ze hebben een opvallende look en passen uitstekend bij de mode van dit moment. Neem een kijkje in de webwinkel en laat je inspireren door de ruime keuze aan Karma oorbellen. Alle producten worden gratis verzonden!

http://www.ikbensieraden.nl/