NSSK.NL
Image default
Webdesign

Voorbeelden van ondernemingen met beeldschermcommunicatie

Als onderneming of instelling wil je natuurlijk met de tijd mee gaan, zeker ook als het digitale ontwikkelingen betreft. Als je gebruik wilt maken van beeldschermcommunicatie om je klanten te benaderen of informatie te verschaffen terwijl ze bijvoorbeeld zitten te wachten kun je dit door een professioneel bedrijf zoals QYN laten regelen.

Beeldschermcommunicatie bij grote bedrijven en instellingen

QYN heeft in de afgelopen tijd voor talloze bekende bedrijven en instellingen in Nederland gewerkt en de kans is dan ook vrij groot dat je al wel eens met een van hun manieren van beeldschermcommunicatie in contact bent geweest. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de beeldschermen zoals die in het Erasmus MC hangen maar ook aan de inrichting van de winkels van KPN. Dit zijn slechts twee voorbeelden maar als je op de website van het bedrijf kijkt vind je er nog meer.

Grote en kleine schermen

Het betreft verschillende toepassingen van beeldschermcommunicatie. De ene keer wordt gewerkt met grote schermen terwijl de andere keer de keuze op kleine schermen gevallen is. Waar voor gekozen wordt is afhankelijk van het doel dat ermee bereikt wil worden maar ook van de klant waarvoor het bestemd is. Omdat ieder bedrijf nu eenmaal anders is en iedere ondernemer zijn of haar eigen wensen heeft zorgt QYN ervoor dat er altijd maatwerk afgeleverd wordt. Zo heeft de communicatie ook het meeste nut, voor zowel de ondernemer als de klant.

Kijk wat er mogelijk is voor jouw bedrijf

Voor nagenoeg ieder bedrijf of instelling is het mogelijk een goede vorm van beeldschermcommunicatie te maken. Wil je er graag meer over weten en informeren naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan neem je het beste even contact op met QYN. Dit doe je door ze te mailen of bellen of door het contactformulier in te vullen dat je op hun website vindt.