NSSK.NL
Image default
Webdesign

Webwinkel beginne; wat heb je nodig?

Ga je voor het eerst een webwinkel beginnen of heb je al ervaring met andere webshops? Veel mensen weten niet dat iedereen met een webwinkel kan starten, ook zonder technische kennis. Je hoeft als ondernemer dus niet direct te investeren in een programmeur, en zelfs niet in een grafisch vormgever. Wat je als eerste nodig hebt is de juiste software. Wij denken dat je met Shoptrader de beste keuze maakt, we leggen je graag uit waarom.

 

Start met een professionele look

Een grafisch vormgever is duur, in Shoptrader kun je een webwinkel beginne op basis van standaard templates. Voor de meeste sectoren zijn er al templates, denk bijvoorbeeld aan de horeca of sportartikelen. Je kunt die template altijd aanpassen, bijvoorbeeld met je eigen logo.

 

Opgeruimd aan de achterkant

De etalage moet mooi zijn, maak er achter de schermen geen puinhoop van! Bij een webwinkel beginne wil je een overzichtelijk CMS ofwel Content Management Systeem om alles netjes in te organiseren. Shoptrader heeft alles wat je nodig hebt voor de webshop, overzichtelijk gerangschikt en altijd opgeruimd.

 

Veilig betalen

Bij online webshops is veilig betalen enorm belangrijk. Je wilt de privé gegevens van je klanten niet op straat gooien, je wilt ook niet opgelicht worden door onbetrouwbare kopers. Regel jouw betalingen via erkende kassa systemen en laat klanten betalen met Mastercard, iDeal, PayPal of een ander betrouwbaar systeem.

 

Verzenden en retour sturen

Je hoeft niet zelf het land rond te rijden als je de bezorging uitbesteed. In Shoptrader kun je een bezorgdienst toevoegen die voor jou de levering van deur tot deur kan overnemen. Dat is professioneel en je houdt tijd over om je bezig te houden met de verkoop. Ook retouren kun je zo uitbesteden tegen geringe kosten.

 

Marketing en social media

Een webwinkel beginne kan iedereen, marketing en promotie is andere koek. De Shoptrader software zorgt dat jij hoog kunt ranken in Google, je kunt de webwinkel ook direct koppelen aan jouw social media diensten zoals Facebook, Twitter en Pinterest.

 

Last but not least willen we even vermelden dat Shoptrader ook een uitstekende helpdesk heeft die je antwoord biedt op al jouw vragen. Een webwinkel beginne was nog nooit zo eenvoudig, begin vandaag nog!

https://www.shoptrader.nl/webwinkel-beginnen/