NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Tuinschilderij: altijd dat heerlijke vakantiegevoel

Heb je op vakantie een prachtig landschap gefotografeerd? Blijf nu ook thuis genieten van je reis en kies voor een tuinschilderij op maat. Een tuincanvas is de ultieme personalisatie van je tuin. Hoe het werkt? Jij stuurt ons eender welke foto of afbeelding door. Wij drukken jouw favoriete beeld op een waterbestendig doek dat je makkelijk kan bevestigen in de tuin. Bij 123TuinPoster.nl kan je ook kiezen uit honderden leuke voorbeelden. Laat je inspireren door dieren, kunstwerken of panorama’s!

 

Een tuinschilderij geeft je tuin een extra dimensie!

Een tuinschilderij geeft je tuin letterlijk en figuurlijk een nieuwe dimensie. Een tuindoek is ook ideaal om bijvoorbeeld een saaie betonwand achteraan de tuin te camoufleren. Je tuin ziet er opeens een pak dynamischer uit, waardoor het er ’s winters en ’s zomers nóg aangenamer toeven is. Maar eigenlijk hoef je niet eens een siertuin te hebben. Met een tuinschilderij kan je ook gewoon de muren van je terras opleuken. Weg grijze bakstenen, vanaf nu droom je weg bij een kleurrijk vergezicht.

 

Een tuinschilderij monteren? Da’s kinderspel!

Tuinschilderijen zijn unieke beeldelementen waar je nog jaren plezier aan beleeft.

Wij garanderen jou een kleurvastheid van minstens drie jaar. Omdat onze tuindoeken zo goedkoop geprijsd zijn, kan je zelfs regelmatig switchen! Een tuinschilderij monteren doe je razendsnel en met de vingers in de neus. Daarvoor zijn er liefst negen verschillende manieren, op maat van elke tuin of situatie. De afwerking in hout of aluminium kies je uiteraard helemaal zelf. Waar wacht je nog op?

 

https://www.123tuinposter.nl/tuinschilderij/