NSSK.NL
Image default
Woningen

Screens bestellen op maat

Er bestaan wel screens in standaard maten, maar deze zijn vaak niet echt aan te reden, mits het raam waar je ze voor gaat plaatsen daadwerkelijk deze maat nodig heeft. Zo niet, dan kun je toch wel het beste screens bestellen op maat.

Een screen op maat bestellen is niet moeilijk. Dit gaat tegenwoordig heel simpel via het internet en kan uiteraard ook bij een gewone showroom, al zal deze zeer waarschijnlijk ook het meten en de montage voor je willen doen.

Wil je echter zelf de montage en het meten doen, dan kun je vaak beter online een screen bestellen en dit is in veel gevallen ook nog eens goedkoper!

Hoe werkt een screen op maat bestellen

Voor het bestellen van een screen is vooral de maat belangrijk. Screen zonwering kan zoals rolluiken op de dag en in de dag worden gemonteerd. Met andere woorden over de gevel heen, of tussen muren in de gevel.

Om dit goed voor elkaar te krijgen, is er een juiste maat nodig. Je begint dus met het opmeten van het raam, hierover kun je online veel uitleg vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op YouTube.

Wanneer je de maten hebt opgemeten van alle ramen waar een screen voor moet komen, dan kun je online een screen bestellen. Hier zijn verschillende websites voor, let daarbij goed op de prijzen en de aangeboden merken. Je kunt het beste de prijzen online even vergelijken, dan weet je zeker dat je nooit meer betaalt dan dat nodig is!

Kies bijbehorende opties bij je bestelling

Een screen kun je bestellen als een standaard model, maar ook met een ruime keuze aan opties. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende kleuren, zip screens of standaard screens en elektrische op handbediende screens.

Het mooie aan online screens bestellen is dat je jouw screen volledig op maat kan samenstellen, met meer opties dan dat je dit bij een bouwmarkt of willekeurige zonweringwinkel kan doen! De reden is simpelweg doordat webwinkels meestal geen problemen hebben om het volledige aanbod te kunnen tonen.

Screen bestellen met verschillende opties

Let bij het bestellen ook goed op de opties. De opties van screen zonwering kunnen er namelijk voor zorgen dat de prijzen nog wat zullen oplopen. Dit komt doordat een screen volledig op maat kan worden samengesteld. Kies je voor een standaard screen met handbediening, of voor een screen met een afstandsbediening, dit kan nog weleens zorgen voor een prijsverschil.