NSSK.NL
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kosten arbeidsdeskundig onderzoek

De kosten van het laten uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek kunnen heel erg verschillen. Ik ben daar namelijk in gedoken toen ik voor een medewerkster van mij zo’n rapport wou laten maken. Dit is namelijk verplicht vanuit het UWV. Uiteindelijk heb ik het bij ADXpert laten doen. Zij hebben voor een heel schappelijk bedrag een zeer goed arbeidsdeskundig onderzoek gemaakt.

ADXpert

Toen ik contact opnam met ADXpert hebben wij direct een lang telefonisch gesprek gehad met elkaar. Vervolgens besloot ik dan ook om voor hen te kiezen. Want de arbeidsdeskundige van ADXpert kwam op mij over alsof ze heel erg veel kennis van zaken had. En zij bleek ook de nodige ervaring te hebben. Zodoende heb ik afgesproken om bij ons langs te komen, om te gaan starten met het arbeidsdeskundig onderzoek. Het protocol van hen is dat er dan eerst een gesprek met mij als werkgever is en daarna met de medewerkster waar het om gaat. Het probleem bij mijn medewerkster is naar mijn mening dat zij wel heel erg vaak ziek is. Soms ook gewoon echt best langdurig. En daarom bedacht ik dat het mij beter lijkt om afscheid van haar te nemen. Maar volgens het UWV ben ik dan wel verplicht om een arbeidsdeskundig onderzoek af te laten nemen. Zo gezegd, zo gedaan. En dus door ADXpert laten uitvoeren. Daarbij heb ik mijn verhaal gedaan. En de medewerkster ook.

Conclusie van het onderzoek

De conclusie was dat het voor alle partijen inderdaad het beste leek om afscheid van elkaar te nemen. Ook niet in een andere functie binnen hetzelfde bedrijf.

Over ADXpert ben ik heel erg tevreden. Zij hebben voor mij een fantastisch arbeidsdeskundig onderzoek afgeleverd voor een voordelige prijs, in vergelijking met concurrenten. En het was ook heel erg snel allemaal afgehandeld en het onderzoek ontvangen.