NSSK.NL
Image default
Beauty en verzorging

Wat is I-Lak soak off?

I-Lak semi-permanente nagellak is een langdurige nagellak van het merk Peggy Sage. Net zoals een elektrische stijlborstel de nieuwe trend is in haarmode, is I-Lak dé nieuwste trend op vlak van nagel mode. Je brengt het heel dun aan, net als een gewone nagellak, maar het is even duurzaam als een gel of een acryl nagel. Met I-Lak krijg je binnen 30 minuten prachtig verzorgde nagels voor twee à vier weken lang.

Het product is niet alleen makkelijk aan te brengen, maar ook makkelijk te verwijderen dankzij de Nail Soakers met Tips Off oplossing.

I-Lak is een mooie combinatie van de duurzame eigenschappen van een gel en makkelijk aan te brengen eigenschap van een nagellak. Je nagels krijgen een langdurige, natuurlijke look. Je kan kiezen uit een breed assortiment aan spectaculaire kleuren.

De voordelen:

– Perfecte nagels voor minstens 2 weken.

– Korte droogtijd, het product wordt aangebracht als een nagellak en gedroogd in een UV-lamp.

– Je krijgt sterke nagels die er toch heel natuurlijk uitzien.

– Makkelijk te verwijderen, zonder uw nagels te beschadigen.

Hoe I-Lak aanbrengen

Ontvet de nageloppervlak met cleaner triple actionof een primer pen.

Breng de I-LAK UV Basecoat van Peggy Sage aan op de eerste hand in een dunne laag, net als een gewone nagellak. Zorg dat de basecoat niet in contact komt met de nagelriem. Laat een minuut drogen en doe hetzelfde op je tweede hand. De nagels niet meer ontvetten!

Nu kan je beginnen met je eerste laagje semi-permanente nagellak. Leg het dun aan en laat een minuut drogen onder een nagellak droger. Herhaal vervolgens het aanbrengen op je tweede hand.

Breng vervolgens de tweede dunne laag van de I-Lak en laat weer een minuut drogen onder de UV lamp. Ook hier je nagels niet ontvetten!

Als laatste breng je I-LAK UV Topcoat aan in een dunne laag op elke nagel. Laat een minuut drogen onder de lamp.

Ontvet alle nagels met de cleaner triple action. Je bent nu klaar om te schitteren met je mooie nagels!

Je verwijderd de I- Lak makkelijk door de Tips off oplossing in de nail soakers te gieten en je nagels 10 à 15 min in te weken. Je kunt dan de I-Lak makkelijk af schrapen met de manicuresticks.