NSSK.NL
Image default
Zakelijke dienstverlening

Personeelsadvies op een identieke manier

Er is vanuit bedrijven en organisaties veel vraag naar personeelsadvies. Wat moet een bedrijf bijvoorbeeld doen als een werknemer al lang ziek is? Kan je werknemers zomaar ontslaan als zij niet naar behoren functioneren? Wat als werknemers vinden dat zij niet genoeg verdienen? En kan er mee gekeken worden naar het vinden van de goede kandidaat? Simpra personeelsadvies geeft antwoord op al deze vragen. Simpra personeelsadvies houdt altijd rekening met alle wettelijke en maatschappelijke regels die gelden. Daarnaast werkt Simpra altijd op een objectieve manier.

Personeelsadvies met een duurzame blik

Simpra personeelsadvies vindt het belangrijk dat het advies altijd gegeven wordt vanuit een duurzame blik. Daarnaast is ontwikkeling en de balans tussen werk en privé erg belangrijk volgens Simpra personeelsadvies. De man achter Simpra personeelsadvies, Patrick Eichelsheim, gaat altijd te werk met het begrip ‘’ontwikkeling’’ in zijn achterhoofd. Patrick Eichelsheim vindt dat ieder individu verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen ontwikkeling. Patrick is ervan overtuigd dat ieder bedrijf de ontwikkeling moet faciliteren dat werknemers instaan voor hun eigen ontwikkeling. Wanneer Simpra personeelsadvies een advies uitbrengt, wordt hier altijd rekening mee gehouden.

Veelzijdigheid

Simpra is een organisatie die u met veel dingen kan helpen. Een van die dingen is organisatieadvies: het bedrijfsresultaat is voor uw bedrijf natuurlijk ontzettend belangrijk, goede medewerkers die hierin 100% bijdragen is erg van belang. Simpra personeelsadvies helpt u ook bij het vormgeven van een personeelsbeleid. Patrick Eichelsheim is op de hoogte van de vakantie- en verlofregelingen. Daarnaast is hij expert in het formuleren van functiebeschrijvingen. Simpra helpt u ook wanneer u te maken krijgt met zieke werknemers, u wordt altijd geadviseerd over welke stappen u het beste kunt nemen. Ook wordt er vaak gevraagd wanneer je een werknemer mag ontslaan, Simpra verteld u hier alles over. Ook komt u alles te weten over hoe een goede arbeidsovereenkomst eruit ziet. Tenslotte geeft Simpra advies over op wat voor manier u uw werknemers het beste aan uw bedrijf kan binden.

Kom alle mogelijkheden bespreken

Mocht u nog vragen hebben over de werkwijze van Simpra personeelsadvies of over de mogelijkheden die Simpra u te bieden heeft, kom dan gerust langs en bespreek samen met Patrick Eichelsheim alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie!

Gerelateerde artikelen

Online Snel aan geld komen hoe doe je dat

Maatwerk website laten maken veel geregel?

Vloeiend Frans