NSSK.NL
Image default
Vakantie

Rondreis Israël voor jongeren

Altijd al een rondreis in Israël willen maken? Dit is je kans! Steeds meer jongeren beginnen met zelfstandig te gaan reizen. Dit hoeft niet meer binnen Europa te blijven. Steeds meer jongeren gaan bijvoorbeeld backpacken of rondreizen in Azië of Australië. Het midden oosten is vaak nog een spannend gebied, maar toch zijn er altijd mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen. Neem daarom bijvoorbeeld Israël. Dit is een historisch religieuze plek en dit zorgt voor heel veel toerisme in dit land. Het grootste deel zijn natuurlijk moslims of christenen.

Rondreis Israël via Idoed reizen

Vooral voor de christenen is de rondreis in Israël erg interessant. Daarom heeft Idoed reizen ook christelijke reizen georganiseerd. Dit gaat om alle belangrijke plaatsen uit de bijbel. Zo blijf je voor een langere periode in Jeruzalem en ga je langs de dode zee, het meer van Galilea en ga zo maar verder! Bethlehem is altijd in de reis inbegrepen geweest, maar wegens de onrustige situatie in Israël kunnen we niet garanderen dat dit doorgaat. Wel bezoeken we ook Nazareth. De rondreis is een enorm speciale manier om alles wat je naleeft en de geschiedenis die je goed kent in werkelijkheid te zien. Israël is een magisch land vanwege alle religies en culturen. Zo is Jeruzalem hier een goed voorbeeld van. De stad is namelijk in vieren gedeeld met onder andere christenen, joden en moslims. Wel is het erg aanbevolen om met een rondreis mee te gaan en niet in je eentje. Dit omdat het een gebied is waar het nooit echt rustig en vredig zal zijn. Dit moet je echter niet ervan weerhouden om dit prachtige land te bezoeken.

Inhoudelijke info rondreis

Het idee is om een rondreis te doen in Israël met alleen jongeren. Dit is echter wel gericht op christelijke jongeren. Het gaat om elf dagen en hierin bezoek je alle bekende steden en plaatsen. Ook gaat er een Nederlandse gids mee die in Israël woont. Verder geeft onze website israelidoedreizen.nl alle verdere informatie. Wij bieden verder ook profetische reizen of wandelreizen aan aan. Deze zijn niet speciaal voor jongeren, maar deze zijn bedoeld voor iedereen die hierheen zou willen.