NSSK.NL
Image default
Auto

Ultra mobiel op een BTC scooter

Veel mensen wonen in een stad die net iets te groot is om helemaal te overbruggen met de fiets, voor hen is er nu de BTC scooter. Dit is een scooter waarmee u op de openbare weg mag rijden, u hoeft geen helm op, maar toch bent u een stuk sneller dan wanneer u zich helemaal in het zweet trapt op uw oude afgetrapte station fiets. U bespaard uzelf een hoop energie en tijd door deze fiets te vervangen door een BTC scooter, bij Polderscooter zijn er nog veel ander soort scooters in het assortiment, mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar een BTC scooter, maar wellicht is er een ander model dat beter bij u past.

De voordelen van een BTC scooter

Een BTC scooter brengt veel voordelen met zich mee, zoals ik eerder al heb vermeld zorgt het er natuurlijk voor dat u een stuk meer mobiel bent. Of u nu kiest voor een retro model of meer gaat voor de moderne trend, de BTC scooter komt altijd met een energieke uitstraling, je ziet dat je op een kwaliteitsscooter rijdt, dit straalt er dus vanaf. Een BTC scooter is geschikt als u veel lange afstanden moet overbruggen, maar ook als u kleine stukjes door de stad moet rijden. Dit omdat u op de openbare weg mag rijden en de scooter rond de zestig kilometer per uur kan. Als u een scooter nodig hebt voor korte afstanden in de stad is het misschien niet de juiste optie, ook vanwege de aanschaf van de helm, maar wellicht heeft Polderscooter iets anders in het assortiment wat beter past bij uw wensen. De medewerkers van Polderscooter zijn in ieder geval altijd bereid om u te voorzien van deskundig advies.

Advies nodig?

Bij Polderscooter lopen in de vestiging altijd mensen rond die u kunnen voorzien van deskundig advies over welke scooter precies bij u past. In veel gevallen komt u uit op de BTC scooter, dit hangt natuurlijk af van uw wensen, de medewerker in de showroom weet in ieder geval waar hij u blij mee kan maken.