NSSK.NL
Image default
Vervoer en transport

Noot en de rolstoeltaxi

Wij zijn Noot en wij rijden in de rolstoeltaxi. Wij vinden het leuk om vandaag even wat meer te vertellen over ons bedrijf. Zo zijn wij een sociaal bedrijf en wij houden ons al jaren bezig met het vervoeren van degene die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Wij zijn de Noot taxi’s die u vast en zeker wel vaker over de wegen ziet rijden. Wij staan voor een participatiemaatschappij en om deze reden vinden wij dat iedereen moet meehelpen hieraan. Zo ook de rolstoel rijders en de de mensen die wel gewoon kunnen lopen.

Samen één met de rolstoeltaxi

De rolstoeltaxi organiseert dit jaar een nieuw event. Zij organiseren namelijk de verjaardagsbus en deze is mede mogelijk gemaakt door alle mensen van het Noot bedrijf. Zij geven creatieve ideeën voor verjaardagen en als iemand in een rolstoel dan jarig is worden deze ideeën gebruikt. Zo hebben we af en toe een taxi vol met ballonnen en ludieke muziek. Ook worden er uitstapjes georganiseerd. Er wordt dan gezegd dat degene in de rolstoel ergens heen moet en vervolgens is de echte bestemming nog onbekend. Zo wordt hij erg enthousiast. Dit is precies wat wij willen. Wat wordt verwacht van de rest van de mensen is meer participeren. Zo vragen wij van iedereen om leuke ideeën te bedenken voor verjaardagen van mensen die eigenlijk niet meer kunnen lopen. Het is soms lastig om aan mensen te denken die het lastiger hebben dan de gemiddelde Nederlander. Toch vinden wij van Noot dat dit zeker erg belangrijk is. Denk vooral mee voor iedereen om zo iedereen blij te maken.

Noot als bedrijf

Wij doen meer dan alleen de rolstoeltaxi. Toch willen wij de rolstoeltaxi in het zonnetje zetten. Wij merken dat mensen weinig weten van de taxi. Daarom is het belangrijk dat veel mensen hiervan weten. Wij willen graag bijdragen hieraan. Daarom nodigen wij iedereen uit om mee te denken aan de ideale verjaardag van al onze kinderen en ouderen die de verjaardag moeten vieren in de rolstoel. Wacht dus niet langer en mail jou idee naar het email adres van Noot. Wij kijken uit naar alle ideeën die wij krijgen opgestuurd.