NSSK.NL
Image default
Banen en opleidingen

Outplacement Rotterdam

Wij van Carrièrepoort weten wat er kan gebeuren nadat jij jouw baan verliest. Er zijn een aantal de gevolgen die nadelig kunnen zijn zowel op financieel gebied en op persoonlijk gebied. In Rotterdam komt dit vaak voor en wij bieden hiervoor een goede oplossing. Het gaat hier om een traject om jou weer op je voeten te krijgen. Het is voor ons belangrijk dat jij dus weer aan de slag kunt gaan op de arbeidsmarkt van Rotterdam en wij proberen hier zoveel mogelijk bij te helpen. We willen jou graag helpen om het beste uit jezelf te halen. Wij kunnen dit op verschillende manieren realiseren. Deze methodes zijn gericht op het verbeteren van jouw kwaliteiten en jouw skills. Je bent jouw baan verloren dus is het nu tijd om te kijken naar de volgende stap.

Het is niet moeilijk om bij ons aan de slag te gaan met dit traject. Dit traject is een van werk naar werk traject maar het wordt ook vaak gewoon outplacement Rotterdam genoemd. Wat dit traject anders maakt komt door het feit dat wij een persoonlijke coach aanstellen die met jou kan werken op een 1 op 1 niveau. Het is ook een coach die veel ervaring heeft met werknemer die in aanmerking komen voor outplacement Rotterdam. De coach zal werken aan jouw manier van solliciteren en het opkleuren van jouw CV.

Carrièrepoort gaat er van uit dat er voor elke medewerker een plekje is binnen de arbeidsmarkt van Rotterdam. Het doel is dan ook om een mooi plekje voor jou te vinden na het doorlopen van het traject. We hebben je dus nu wat informatie gegeven over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Om snel aan de slag te kunnen vragen we jou om samen met ons aan de slag te gaan. Neem contact op en verbeter jouw toekomst in de arbeidsmarkt.

http://carrierepoort.nl