NSSK.NL
Image default
Energie

LED paneel inbouwen

Modernisering thuis of op kantoor met deelvenster ledverlichting in plaats van oude TL plafond verlichting is een gemakkelijke en snelle manier om energie te besparene. Plus, zullen de grotere panelen zorgen voor een helderdere omgeving en bezuinigen op kosten met de tijd. Hier zijn acht van de praktische voordelen van het installeren van deze licht optie:

Grote flexibiliteit in ontwerp

LEDVERLICHTING panelen maken het mogelijk om te profiteren van een punt-achtige lichtbron. Dit maakt het mogelijk voor ontwerpers om een keukens of kantoren te maken met de lay-out voor deze vormen van verlichting.

Hoge helderheid

Één van de belangrijkste plus punten van een LED lampen deelvenster is het verzegelde ontwerp en hoge kwaliteit reflecterende panelen die in een hoog niveau van helderheid resulteren. Plus, de panelen vervaardigd van aluminium materialen en fotogeleidende platen zijn de aangewezen keus.

Minder warmteafvoer

LED’s staan bekend om hun vermogen en te werken met veel minder warmte, wat betekent dat stroomverbruik op een veel lager niveau is. Met een goede warmteafvoer wordt er weinig warmte opgewekt.

Lange levensduur

In theorie hebben deze led panelen het potentieel om tot 100.000 uur te branden. Dit betekent dat deze verlichting een potentieel hebben om tot 27 jaar te branden indien een led paneel 7-8 uren per dag zijn ingeschakeld.

Schokbestendig

Deze plafond verlichting zijn stootvast gebouwd en heel moeilijk te beschadigen. De diodes zijn vervaardigd in een harde hars en niet met het minder superieure wolfraam glas. Plus, dit ontwerp helpt ook de temperatuur te controleren.

Eenvoudige bediening

De mogelijkheid om controle de plafond verlichting te controleren is mogelijk met behulp van een externe controller, die meerdere opdrachten kan aanvaarden. Controle opties omvatten het niveau van helderheid en kunnen de kleurtemperatuur wijzigen.

Eco vriendelijke bediening

De lage consumptie van de LED-lampjes betekent dat ze een eco-vriendelijke technologie zijn en kunnen resulteren in een aanzienlijke besparing in energie. Ook, is er geen kwik in het product verwerkt. Een panel is vergelijkbaar met zes TL-lampen.

http://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-paneel.html