NSSK.NL
Image default
Huishoudelijk

Sierlijke feestverlichting

Wanneer je een feestje wilt geven, dan is de feestverlichting handig. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en kan het hele jaar door worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden. De levensduur van de feestverlichting is relatief lang en er is een mogelijkheid om voor energiebesparende verlichting te kiezen.  

Het verbinden van de feestverlichting

De feestverlichting kun je zolang maken als nodig is en als je zelf wilt. Er zit standaard in het assortiment een lengte van 5 meter en deze lengte is perfect voor verlichting op terrassen, verlichtingen voor kerstbomen of zelfs verlichtingen langs de gevels. Ook komt het wel eens voor dat er behoefte is aan langere LED feestverlichting. Hier gaat het om 10 meter, 15 meter of soms 25 meter. 

Een verlengkabel/snoer als compromis

Door gebruik te maken van verlengsnoeren die je tussen de lichtsnoeren plaatst kan je voorkomen dat je meerdere stukken of ruimtes met dezelfde feestverlichting wilt verlichten met hetzelfde stopcontact. 

Voor alle feestverlichting in het assortiment zijn de verlengsnoeren geschikt en de meeste verlengsnoeren hebben een lengte van 5 tot 10 meter. Houd er rekening mee dat je alleen de verlengsnoeren uit het assortiment kunt gebruiken, want deze zijn passend bij de feestverlichting. Ook zijn er andere kerstverlichting accessoires voor LED verlichting in het assortiment verkrijgbaar. Op die manier zijn er T-connectors en/of splitters voor je kerstverlichting.

Bestemd voor iedere weersomstandigheid en verschillende locaties

De feestverlichting voor buiten kun je het hele jaar door laten hangen, want het is goed bestemd tegen verschillende weersomstandigheden en gelukkig tegen vocht. Wanneer je de feestverlichting niet gebruikt, dan is het aan te raden om de verlichting veilig op te bergen. De levensduur wordt hiermee verlengd. Ook is het belangrijk om tijdens het opbergen van de feestverlichting het netjes te doen, zodat het niet in de knoop raakt. Het is goed om ze op te bergen in een doos of bewaarbox en in een vochtvrije ruimte, want op deze manier voorkom je schimmelvorming op de feestverlichting. 

Energiebesparende LED verlichting

Zowel voor buiten en binnen kan je de feestverlichting gebruiken en het is voorzien van LED lampen. Je bespaart met LED verlichting wel 80% ten opzichte van gloeilampen. Op het moment dat je dus de hele woning verlicht en versierd met LED verlichting, dan zie je dit gegarandeerd terug op je energierekening. Hiervoor is feestverlichting met LED lampen een goede start, omdat de feestverlichting vaak voor een langere periode aan staat. Wanneer je de feestverlichting thuis ontvangt en wanneer het nodig is makkelijker te vervangen, zijn de lampjes bij de feestverlichting al aan. Voor iedere bol lampje wordt er maximaal 1,5 Watt verbruikt, waarbij de lichtsterkte en -kleur hetzelfde blijven.