NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

De meest ruime verbinding tussen woning en tuin anno 2016, schuifpuien!

Een te krappe achterdeur, iedereen kent het wel, grote meubels moeten via een grote omweg in en uit huis, een barbecue met vrienden gaat altijd gepaard met een aantal botsingen in het portier van de achterdeur, de beste oplossing hiervoor zijn schuifpuien. Een korte uitleg voor het geval dit begrip onbekend is bij u, een schuifpui is een beweegbare wand van glas die de doorgang tussen woning en tuin/serre verbreed, deze is eenvoudig te openen en sluiten dankzij het lichte gewicht en de plaatsing in een rails. In dit artikel leggen wij u uit waarom de schuifpui de beste & betaalbare toevoeging aan u woning om de toegankelijkheid en het comfort te verbeteren is.

Waarom nou schuifpuien? De grootste voordelen op een rijtje.

Sommige mensen zullen denken van; ‘Wat moet ik moet met zo’n grote verschuifbare buitendeur die mijn hele wand in beslag neemt?’. Nou, die gedachte is na het lezen van dit artikel hoogstwaarschijnlijk omgebogen in enige interesse naar dit deze verschuifbare geveldelen; schuifpuien. Ten eerste is de schuifpui multifunctioneel, het is zowel een deur als raam, dit zorgt ervoor dat er veel meer licht in uw woonkamer/keuken komt dan door een betonnen wand, waardoor er een veel levendige sfeer ontstaat. Zelfs als schuifpuien niet in gebruik zijn, hebben ze alsnog positieve invloed op het wooncomfort.

Krijgt u de lucht van die verbrande gehaktballen ook zo moeilijk het huis uit? De schuifpui is hiervoor een goede oplossing, door het grote oppervlak kan de stank van binnenshuis in korte tijd vervangen worden door de frisse buitenlucht, met een deur van een normaal formaat duurt dit uren.

De ruime opening brengt ook veel voordelen met zich mee wat betreft mobiliteit van zowel personen als voorwerpen van grote omvang.

Schipper Ede helpt u!

Heeft dit artikel u aan het denken gezet, nieuwsgierig gemaakt of interesse opgewekt voor de schuifpui kom dan langs in de showroom in Ede. De vakbekwame medewerkers van Schippere Ede zullen hier altijd klaar staan om u te helpen, al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Tevens zijn er professionele werknemers in dienst die de schuifpuien komen monteren.

Het is advies is om een een bakje koffie te drinken in de showroom met een van de medewerkers van Schipper Ede!