NSSK.NL
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis in Le Marche is voor iedereen een aanrader!

In de zomer van 2016 ben heb ik een vakantiehuis gehuurd in Le Marche, de prachtige streek in Italië en onder San Marino. Zoals ik in de titel aangaf, een zomerverblijf in Le Marche is een advies voor ieder persoon die wil genieten van een zonovergoten vakantie met aangename temperaturen in een mooi gebied met uitgestrekte landakkers die bij elkaar zorgen voor een geweldig uitzicht. De villa was op een vakantiepark in het zuiden, het park was opgedeeld in een camping, met opgezette tenten en plekken voor eigen caravans/tenten, en een deel met bungalows, residenties, villa’s, veel verschillende soorten vakantiehuizen dus!

Een vakantiehuis Le Marche is niet altijd duur!

Toen mijn vriendin begon over een vakantiehuis in Le Marche was mijn eerste reactie dat deze regio niet te betalen is en zeker niet als je op zoek bent naar een mooie chalet/blokhut. Na even gezocht te hebben naar een goedkope optie vonden we Casa Vacanza Italia, hier vonden we zeer betaalbare bungalows, en ja, ook vakantiehuizen in Le Marche waren voordelig. Onze discussie duurde niet heel lang, na vijftien minuten hadden we al geboekt!

Deze vakantie vergeet u nooit meer!

In Nederland is het meer dan gebruikelijk om in de zomer Italië op te zoeken en voor twee weken aan het Gardameer te bakken. Uw buurvrouw, zwager, schilder, collega, noem maar op, iedere zomer opnieuw zijn er meerdere mensen in uw netwerk die naar het Gardameer op zomervakantie gaan, maar waarom? Dat is een vraag die in mijn hoofd rondzwerft na mijn verblijf van anderhalve week in Le Marche vol rust, natuur, idyllische Italiaanse dorpjes en zonder half Nederland om je heen. Het is een regio die voor iedereen aantrekkelijk is, of u nou op zoek bent naar een actieve vakantie of een vakantie waarin u geniet van de stilte en de rust van de omgeving, La Marche is een advies van mij.

Ik gun het iedereen om deze ervaring mee te maken, hierom raad ik u aan eens op onze website http://casa-vacanza-italia.nl/ te kijken of er voor u een vakantiehuis tussen zit. Tevens vindt u hier meer informatie over de regio en over alle verschillende soorten huizen die te huur zijn.