NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een eiken vloer!

Weinig woningen hebben een eiken vloer op de bodem, waarom dit is weet ik zelf ook niet precies, want er zijn veel voordelen aan een eiken vloer. In deze blog zal ik de kennis die van Bax Houthandel verkregen heb over eiken vloeren aan jullie overdragen en de voordelen op een rijtje zetten. Ik hoop dat jullie na het lezen van deze blog dan tot actie overgaan en bijvoorbeeld contact opnemen met Bax Houthandel of een van de concurrenten om een mooie eiken vloer in de woning te laten plaatsen.

Een eiken vloer in uw woning

Een eiken vloer brengt meer voordelen met zich mee, weinig mensen zijn zich hiervan bewust en kiezen er daarom dus niet voor om een eiken vloer in hun woning te laten plaatsen. Vinyl klinkt voor velen als de beste optie, het is goedkoop, makkelijk schoon te maken en wordt niet snel vies. In mijn ogen zijn dit exact de punten waarom ik zou kiezen voor een eiken vloer, het hout hoeft niet van ver te komen, hierdoor zijn de importkosten altijd laag of ze zijn er niet. Het gevolg hiervan is dat de prijzen van een eiken vloer in Nederland er laag zijn, voor aanbieders is het niet duur om de vloer te produceren. Daarbovenop is een eiken vloer eenvoudig schoon te houden als je kiest voor een egaal model, met een bezem is het stof en al het overige vuil makkelijk af te nemen en het vuil blijft niet zitten tussen kleine spleetje of gleuven in de vloer.

Meer informatie nodig?

Weet u nog niet genoeg over een eiken vloer om direct tot het besluit te komen of u er wel of niet een aanschaft, neem dan eens contact op met Bax Houthandel. Bij Bax Houthandel heb ik ook al mijn kennis verzameld over eiken vloeren door gewoon eens langs te komen in de showroom. Er zijn hier deskundige vakmensen aan het werk die altijd bereid zijn om met u om de tafel te zitten en al het relevante uit te leggen. Bax Houthandel heeft natuurlijk ook een website, hierop is ook veel informatie te vinden.