NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Gelasta PVC staat garant voor kwaliteit

Wie een vloer koopt, kiest natuurlijk voor een vloermerk en vloertype van hoge kwaliteit. Als je gaat voor een Gelasta PVC vloer, heb je die garantie hoe dan ook Gelasta PVC vloeren hebben veel moois te bieden. Maar wat zijn precies de voordelen van dit merk en type vloer? Wat levert een Gelasta PVC vloer jou voor meerwaarde op?

Wat is Gelasta voor aanbieder?

Het merk Gelasta is een vloerproducent en woninginrichter, die diverse soorten vloeren verkoopt, waaronder pvc vloeren. Het bedrijf bestaat ruim 40 jaar en heeft daardoor een hoop kennis en kunde in huis, om iedereen met specifieke vloerwensen op maat en vakkundig te helpen. Kies je voor een pvc vloer van Gelasta, dan benut je de vele mogelijkheden en voordelen die dit merk de gebruiker te bieden heeft. Laten we eens wat dieper inzoomen op de pluspunten van Gelasta en al het moois van dit merk.

Een duurzame en stijlvolle vloer

Een van de grootste voordelen van pvc vloeren is het gegeven dat deze duurzaam en stijlvol zijn. Voor elk soort woninginrichting is er maatwerk mogelijk als er voor Gelasta gekozen wordt. Of je nu voor een klassiek interieur, van hypermodern of van een stijlvolle huisinrichting gaat: er zijn legio mogelijkheden op het gebied van Gelasta pvc vloeren, dus verdiep je eens in het ruime assortiment van dit merk en verbaas je over de mogelijkheden die er allemaal zijn.

Een sterke en fluisterstille vloer

Het mooie aan Gelasta vloeren is dat ze erg sterk zijn en dus tegen een stootje kunnen. Zoek je een vloer met een lange levensduur, dan zit je met het merk Gelasta wel goed. Naast de robuustheid van deze vloeren, zijn ze ook muisstil. De vloeren hebben een geluiddempende werking en absorberen tot minstens 10 dB aan geluid. Dat betekent dat je over een vloer beschikt die comfortabel in het gebruik is.

Qua onderhoud is er weinig werk aan de winkel

Gelasta PVC vloeren hebben geen tot nauwelijks onderhoud nodig, wat deze vloeren ideaal in het gebruik maakt. Met een goede stofzuiger houd je de vloer eenvoudig schoon. Ook kun je hiervoor een dweil, droog of licht vochtig, gebruiken, om de vloer mee schoon te dweilen. Dan weet je zeker dat je vloer schoon is, maar ook mooi blijft. Dus, al met al, maak je over het reinigen van je vloer geen zorgen bij de keuze voor het merk Gelasta!

Bekijk nu het ruime PVC assortiment van Gelasta

Wil je meer weten over het merk Gelasta en de series en stijlen binnen deze collectie? Verdiep je dan nu in het brede aanbod op onze website en laat je verrassen door alle mogelijkheden die Gelasta te bieden heeft.

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/pvc-vloeren/gelasta-pvc-vloeren/