NSSK.NL
Image default
Bedrijven

Andersgedenkmonumenten; alles voor uw overleden dierbare

Wanneer een dierbare overleden is, wilt u natuurlijk volgens de stijl en wensen van uw geliefde een mooie nagedachtenis laten maken. Wij vinden het belangrijk hier op een persoonlijke en zorgvuldige wijze invulling aan te geven. Met de grootste zorg nemen wij u aan de hand mee, om zo samen het proces te doorlopen en tot een waardig grafmonument te komen. Wij willen hierbij tegemoet komen aan de uiteenlopende wensen op gebied van nagedachtenis. Daarom hebben wij gezorgd voor een ruim assortiment aan grafmonumenten om zo altijd aan uw wensen te kunnen voldoen.

Grafstenen

Een grafsteen is een grafmonument dat ontworpen wordt op basis van een bepaald thema waarmee uw dierbare geïdentificeerd kan worden, zoals bepaalde kunst of een bepaalde interesse. Er is veel mogelijk wanneer u een grafsteen voor uw dierbare wilt laten ontwerpen. Het is daarom aan te raden in alle rust uzelf te oriënteren op de mogelijkheden. Dit kan zowel online als in onze showroom, waar u diverse voorbeelden zult vinden. In alle zorgvuldigheid zullen we samen met u gaan kijken naar uw wensen en welke voorbeelden hierop aansluiten. Op basis van deze oriëntatie zullen wij samen met u de grafsteen gaan ontwerpen.

Belang van cultuur

Wij beseffen dat cultuur een belangrijke rol speelt in het ontwerpen van een waardig grafmonument. Elke cultuur heeft zijn eigen symboliek en rituelen die van groot belang zijn in de nagedachtenis van uw dierbare. Natuurlijk zijn wij ons hiervan bewust en daarom bieden wij in ons assortiment:

  • Chinese grafstenen
  • Surinaamse grafstenen
  • Joodse grafstenen

Grafzerken

Een grafzerk is een horizontale plaat die u over het graf laat plaatsen, welke uitgevoerd kan worden in diverse kleuren en materialen. Op dit krachtige gedenkmonument kunt u niet alleen persoonlijke teksten en vormen laten aanbrengen, maar ook afbeeldingen en foto’s.

Tijdelijke gedenkplaten

De plaatsing van een grafmonument kan best wel wat tijd in beslag nemen en dat is natuurlijk vervelend. Daarom bieden wij de mogelijkheid een tijdelijke gedenkplaat te laten maken van 20×30. Deze gedenkplaat kan bestaan uit een foto of bijvoorbeeld een rouwkaart. Wanneer het permanente grafmonument ook bij ons besteld wordt, bieden wij deze service geheel gratis aan.

Kindergraf

Het verliezen van een dierbare is een pijnlijke ervaring, maar het verliezen van een kind is een van de pijnlijkste ervaringen dat vraagt om extra zorgvuldigheid en een nog dieper persoonlijk proces. Met de grootste empathie luisteren wij naar uw gevoel en ideeën om samen met de familie een nagedachtenis te creëren dat aan alle wensen van de familie voldoet. Door de zorgvuldigheid waarmee dit gebeurt en doordat alle familieleden hun gevoel hierbij tot uitdrukking kunnen laten komen, levert dit proces een belangrijke bijdrage aan de verwerking van uw verdriet.

Urnengraf

De meeste begraafplaatsen kennen zogenaamde urnengraven. In een dergelijke urnentuin is het mogelijk een gedenksteen te laten plaatsen waar bovenop de urn vastgemonteerd wordt. Een urn als grafmonument biedt veel mogelijkheden. Op onze website en in onze showroom vindt u voorbeelden van deze mogelijkheden. De afmetingen van een dergelijk grafmonument is afhankelijk van de keuze die u maakt of welke mogelijkheden door de begraafplaats geboden wordt.

Persoonlijke aanpak

Als klein familiebedrijf hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht. Met uiterste zorgvuldigheid begeleiden wij u in het keuzeproces en het ontwerp van een mooi en stijlvol grafmonument, zodat u op een waardige manier uw dierbare kan herdenken. Wij hebben niet alleen alle mogelijkheden in huis, maar ook de kennis en ervarenheid om u hier goed in te begeleiden. Hierbij ligt onze focus op persoonlijke begeleiding en hebben wij dus geen commerciële instelling waarbij het alleen om omzet draait. Wanneer u kiest om uw grafmonument bij ons te laten ontwerpen, kunt u dus rekenen op een vertrouwde en persoonlijke aanpak.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/