NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Rotterdam

Recent zocht ik bij Bax Houthandel op houten vloeren Rotterdam. Wij gaan namelijk naar Rotterdam verhuizen en willen in ons nieuwe huis een houten vloer laten leggen. Maar waar moeten wij deze kopen? Uiteraard kost het huis etc. ook flink wat. Daarom willen wij het liefst graag een goedkope houten vloeren, voor zover dit mogelijk is. Om hier achter te komen zijn wij gaan Googelen op houten vloeren Rotterdam

Googelen op houten vloeren Rotterdam

Allereerst zijn wij dus op houten vloeren Rotterdam gaan Googelen. Na enkele websites bekeken te hebben, waren wij het er over eens dat de prijzen wel erg hoog waren. Tot dat wij Bax Houthandel tegenkwamen! Hier zagen wij in het stukje tekst in Google dat zij al vanaf een erg goedkope prijs per vierkante meter de houten vloeren aanbieden! Wij zijn naar de website gegaan om hier meer informatie over te lezen.

Daar zagen wij waarom ze zo goedkoop zijn. Het komt doordat zij de houten vloeren in hun eigen fabriek maken. En daardoor is er geen sprake van een tussenhandel, omdat Bax Houthandel de houten vloeren zelf al verkopen. Wij hebben vervolgens de dichtstbijzijnde vestiging opgezocht en zijn daar de volgende dag naartoe gegaan.

Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door een werknemer. En vervolgens kregen wij erg professioneel klinkend advies over welke houten vloer wij het beste konden kiezen.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op een mooie laminaten vloer! En over een paar weken komen ze de houten vloer in onze woning in Rotterdam leggen. Ook hier zijn wij erg blij mee. Zo hoeven wij dit niet zelf te doen of er een heel ander bedrijf voor op te zoeken.

Wij bedanken Bax Houthandel dan ook hartelijk en raden iedereen dit bedrijf aan! Dus mocht je uit Rotterdam komen en een houten vloer willen, Bax Houthandel!