NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte in Veenendaal: de Opslagman helpt u!

U zoekt opslagruimte in Veenendaal? Heeft u veel spullen en weinig ruimte? De Opslagman biedt de oplossing! Wij bieden opslagboxen aan voor goederen waar u eigenlijk de ruimte niet (meer) voor hebt. Ook kunnen wij opslag bieden tijdens verhuizingen of verbouwingen, zodat letterlijk niks u in de weg hoeft te staan. U kiest zelf het type opslag, afhankelijk van uw situatie en wensen.

Opslagruimte in Veenendaal via de Opslagman

De opslagruimtes die de Opslagman aanbiedt variëren in grootte van 6m2 tot 33m2. Zo is er altijd wel een ruimte die bij u en uw reden voor opslag past. Komt u er onverhoopt achter dat u toch meer ruimte nodig heeft? U ruilt uw opslagbox kosteloos om voor een groter exemplaar.

Al onze opslagruimtes zijn droog en voorzien van airconditioning. Zo blijven uw spullen in optimale conditie tijdens de opslag. Ons terrein is voorzien van 24/7 camerabewaking en u als huurder ontvangt een persoonlijke toegangscode waarmee u het terrein op kan van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid van uw goederen.

Ons pand met opslagruimtes bevindt zich op bedrijventerrein Ambacht/Nijverkamp te Veenendaal, makkelijk te bereiken via de snelweg en andere uitvalswegen. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om uw spullen te komen ophalen. Deze ophaalservice is geheel kosteloos!

Wanneer u uw goederen komt brengen met een aanhangwagen, verhuiswagen of bakwagen dan is er voor u voldoende ruimte om te lossen. Ook is er een lift aanwezig voor het geval u een opslagruimte op de eerste verdieping huurt. Zo kunt u uw goederen snel, eenvoudig en zonder aanbreng van schade bij ons kwijt.

Wilt u meer informatie over Opslagman?

Bent u er nog niet uit welk type opslag voor uw goederen het beste is? Onze opslagexperts in Veenendaal voorzien u gratis van deskundig advies rondom uw situatie en helpen u vervolgens bij het kiezen van het juiste formaat opslagbox.

Bent u er na het lezen van dit artikel van overtuigd dat het huren van een opslagbox ook voor u een oplossing kan bieden? U kunt een opslagruimte aanvragen via onze website. Wij zijn zowel per mail als telefonisch te bereiken voor deskundig advies of voor het beantwoorden van eventuele vragen.