NSSK.NL
Image default
Sport

Een abraham pop voor je feest

Ik ben op zoek naar een abraham pop visser voor het verjaardagsfeest van mijn partner. Ik ben samen met mijn dochters al op zoek geweest naar zo’n mooie pop maar ik moet zeggen dat het nog niet zo makkelijk is als je zou denken in eerste instantie. Ik zit namelijk met het ding dat mijn partner een visser is en ik zou dat het liefst ook willen reflecteren met de abraham pop die we aanschaffen. We wilden er eerst eentje kopen omdat we dachten dat dat makkelijker was. Uiteindelijk toch niet gedaan omdat we die pop daarna toch niet meer gaan gebruiken.

                 

Op het internet aan het zoeken

Zo zijn we maar eens flink op internet gaan zoeken naar wat de juiste match zou zijn voor mijn partner en ik moet zeggen dat er toch nog verrassend veel leuke exemplaren tussen zitten om uit te kunnen kiezen. Alleen het enige probleem is dat je vaak zit met hoe groot het ding is en of het wel in de achtertuin past. Dus hebben we een beetje moeten passen en meten zodat de pop van vier meter wel daadwerkelijk in de voortuin past. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, zo’n pop, maar als hij niet past zou dat wel vervelend zijn.

 

De juiste match gevonden

We hebben hem! We hebben een abraham pop in de vorm van een visser kunnen vinden die goed genoeg past bij hoe mijn partner is en in hoeverre hij het zal waarderen. Het is in mijn familie een beetje een traditie om zo’n abraham pop te bestellen en kennelijk is er genoeg markt voor dat je ook nog eens kunt kiezen uit verschillende soorten abrahams die het feestje compleet kunnen maken. Gelukkig paste die ook nog eens want dat was nog best wel een beetje een gedoe als ik heel eerlijk ben.