NSSK.NL
Image default
Sport

Een bedrukte bidon voor Sinterklaas

Gaat het nou goed of slecht met de Nederlandse sport dit jaar. Rio de Janeiro was niet optimaal, op het EK voetbal waren we niet te zien, maar Max Verstappen red ons uit de brand. Mijn zoon en mijn dochter zijn beiden helemaal gek van Max. Bij Eurobottle uit Dronten kan ik online bidons bestellen, per stuk een bedrukte bidon. Ik denk dat Max het niet leuk vindt als ik zijn portretrecht misbruik, dus ik ga een tof ontwerp maken waar mijn kinderen graag uit willen drinken.

Gezond water drinken uit een bidon

Ik wil op mijn beurt dat mijn kinderen water drinken in plaats van de drankjes waar Max reclame voor maakt. Laat ze maar water drinken uit een bidon van Eurobottle. Die zijn bovendien duurzaam, gemaakt van natuurlijke materialen en lekvrij. Je moet er niet aan denken dat ze een schooltas meenemen en de boeken onder het water zetten. Dat heb je dus wel met goedkope bidons, niet met die van Eurobottle. Ik kreeg er één op een beurs mee, die gebruik ik elke dag op kantoor.

Sinterklaas cadeau gegarandeerd succes

Met Sinterklaas kan papa wel eens met succesvolle cadeau’s aankomen. Ik kan me nu al verhogen over de bedrukte tekst op de bidon. Al rijdt Max rijdt niet op water, hij wil altijd maximaal presteren en vol zitten. Daar kan ik wel een gedicht mee maken.

We hebben zijn handtekening een keer op een kaart gehad, die kan ik als foto op de bidon zetten. Met Eurobottle kan alles. Ik neem een extra grote bidon van 750ml. De opdruk is in full colour, dus een mooie foto van Max in de wagen na al die mooie podiumplaatsen kan maar zo. Je kunt je bidon 3D previewen.

Vind meer informatie over bidons bestellen