NSSK.NL
Image default
Zakelijk

Keerwanden voor grote of kleine projecten

Zoekt u goede kwaliteit keerwanden? Keerwanden zijn er in grote en kleine formaten. Ze worden gebruikt voor grote en kleinere toepassingen. U kunt kiezen uit de standaard wand, die voorzien is van een gebezemde rug, maar ook een gladde afwerking is mogelijk. Voorbeelden waar keerwanden voor worden gebruikt, zijn bijvoorbeeld:

  • Het opvangen van hoogte of niveauverschillen
  • Voor de opslag van los te storten materialen, waarbij te denken valt aan zand, grint, zout, mest of compost
  • Voor het verstevigen van kademuren
  • De kans is groot dat u ook keerwanden tegen bent gekomen, terwijl u op de snelweg reed. Keerwanden worden namelijk ook gebruikt als geluidswal. Ze hoeven absoluut niet uitsluitend een functioneel doel te dienen. Ook de decoratieve waarde is bijvoorbeeld in dit geval bijzonder belangrijk. Uiteraard zijn dit de grotere projecten, maar zoals gezegd worden keerwanden ook gebruikt voor kleinere projecten.

Enkelkerende of dubbelkerende keerwanden

Wanneer u keerwanden aan wilt schaffen, is het ook belangrijk om te weten of u een enkelkerende keerwand wilt, of een dubbelkerende keerwand. Bij een enkelkerende keerwand kunt u slechts één zijde belasten, terwijl bij een dubbelkerende keerwand beide zijden belast kunnen worden. De hoogte van een keerwand kan verschillen per gebruiksdoel. De hoogten variëren van slechts 30 cm tot wel 6 meter hoog.

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor uw project

Let er bij aanschaf goed op dat de wanden van goede kwaliteit zijn. Met een keerwand die voorzien is van KEUR1 en KOMO kwaliteit, maakt u altijd de juiste keuze. Wilt u graag een certificaat er bij geleverd krijgen? Ook dit is mogelijk bij de KOMO wanden. De KEUR 1 wordt zonder certificaat geleverd, maar dit doet niks af aan de kwaliteit. U krijgt voor deze keerwand een goede kwaliteit, tegen een lage prijs.

http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/