NSSK.NL
Image default
Bedrijven

Zeer hoogwaardige printers

Met de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om alles in hoge kwaliteit te kunnen doen. Er bestaan steeds vaker schermen of camera’s die een ontzettend hoge kwaliteit zoals 4K kunnen weergeven. Dit ziet er natuurlijk prachtig uit, maar hoe ziet dit er bijvoorbeeld op papier uit? Daar is een erg goede printer voor nodig. Tegenwoordig bestaat er een printer die op zeer hoge kwaliteit kan printen op veel verschillende ondergronden. De printer bezit namelijk over een hotfoil technologie en is vooral geschikt voor bijvoorbeeld verpakkingsautomaten, etikettensystemen en confectioneermachines. De hotfoil procedure is meestal kwalitatief de beste printer die er beschikbaar is. Het is een effectieve manier van productcodering en de prints van die printer hechten aan heel veel verschillende materialen.

Een van de prettigste dingen aan deze techniek is dat de prints aan veel verschillende ondergronden hechten. Hieronder vallen bijvoorbeeld papier, karton, leer en zelfs textiel. De printer is dus voor veel verschillende doeleinden geschikt. De prints zijn bestand tegen weer en wind, en zullen ook niet zomaar uitwrijven. De kwaliteit die u krijgt gaat dus ook nog eens lang mee. Heeft u misschien ook een hot foil printer nodig voor uw productcodering? 

Er bestaat tegenwoordig ook zoiets als een continuous inkjet printer. Deze printer is erg zuinig in gebruik en is ook nog van een zeer prettig formaat, zodat deze in vrijwel elke ruimte geplaatst kan worden. Het grootste voordeel van zo’n printer is dat zelfs tijdens het printproces de inktfles vervangen kan worden. Zo wordt de inkt dus ten alle tijden bijgevuld en hoeft het printproces nooit te stoppen. Dit is erg praktisch voor bedrijven die hier gebruik van willen maken, omdat het productieproces zo nooit stop gelegd hoeft te worden. Deze veelzijdige printer wordt in veel verschillende industrieën gebruikt, zoals onder andere de voedings- en genotsmiddelen industrie.

http://www.kba-metronic.com