NSSK.NL
Image default
Bedrijven

Leer hybride werken met hybride training

Tegenwoordig is het steeds populairder om een balans te vinden in thuis werken en op locatie te gaan werken. Dit geheel noemen we ook wel hybride werken. Hybride werken is groten deels ontstaan om de veiligheid te waarborgen tijdens de pandemie, maar het heeft gebleken dat hybride werken ook andere voordelen met zich mee brengt. Echter om van deze voordelen te kunnen genieten kan het zijn dat je eerst wel wat training nodig hebt. Gelukkig is het mogelijk om hybride training te nemen, zodat jij het efficiënts kan werken vanuit huis en op locatie!

Wat leer je met hybride training?

Met hybride training leer je om zo efficiënt mogelijk op elke locatie te werken. Zo weet je hoe je het beste online en offline kan werken na de hybride training en hoe je mensen betrokken houdt in het werkproces. Hiermee speel je in op de toekomst, waarbij hybride werken steeds belangrijker lijkt te worden. Met hybride werken werk je naast het efficiënt werken ook aan jezelf. Je leert namelijk om indirect meer werkgeluk te ervaren, naast dat je productiviteit omhoog gaat!

Zelf werken aan je werkefficiëntie en werkgeluk

Met de opkomst van technologie leven we in een wereld waarin we constant verbonden zijn. We kunnen niet ontsnappen aan ons werk of onze verantwoordelijkheden. Dat gezegd hebbende, het is niet nodig om altijd productief te zijn. Soms is het beter om een pauze te nemen en ons te concentreren op andere dingen die ons gelukkig maken.

1) Krijg een nieuw perspectief: Soms moet je gewoon een paar minuten uit je hoofd gaan en dingen vanuit het oogpunt van iemand anders bekijken. Dat kan door een aflevering van The Office te kijken of wat artikelen te lezen over hoe mensen anders denken dan jij.

2) Maak een wandeling: Buiten wandelen is een van de beste manieren om je hoofd leeg te maken en je lichaam en geest te ontspannen. Het helpt ook bij creativiteit omdat het je dwingt om naar verschillende dingen in je omgeving te kijken.

3) Luister naar muziek: muziek is bewezen als een van de meest effectieve manieren om stress te verminderen, de productiviteit te verhogen en zelfs mensen te helpen vallen

https://interactietrainingen.nl/hybride-training/